Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Europa League: Στο χέρι ΠΑΟΚ και Ατρομήτου η πρόκριση


Με αντιπάλους στα μέτρα τους κληρώθηκαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Δικέφαλος (αν ξεπεράσει την Λοκομοτίβα) θα αντιμετωπίσει τον νικητή Σπαρτάκ Τρνάβας-Λίνφιλντ και ο Ατρόμητος τον νικητή του ΑΪΚ Στοκχόλμης-Σιράκ (Αρμενία).

Με το νικητή του ζεύγους ανάμεσα στη σουηδική ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Σιράκ από την Αρμενία θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και τη διασταύρωση με την ομάδα των δυτικών προαστίων έχουν οι Σκανδιναβοί, οι οποίοι νίκησαν χθες στη Σουηδία τη Σιράκ με 2-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη β΄ προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Η πρώτη συνάντηση για το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου θα διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι, στις 6 Αυγούστου.

Ως προς τον ΠΑΟΚ, αν ο ''Δικέφαλος'' ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, από την οποία ηττήθηκε χθες το βράδυ 1-2 στην Κροατία, θα παίξει με τη νικήτρια του ζεύγους που συνθέτουν η Σπάρτακ Τέρναβα (Σλοβακία) με τη Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία), στις 30 Ιουλίου και τις 6 Αυγούστου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.