Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηρακλής Άσπρου – Απόλλων Καλαμαριάς 2-4 (φωτο)


Στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα σο γήπεδο του Άσπρου ο τοπικός Ηρακλής υποδέχτηκε την ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
      Η συνεχόμενη βροχή που έπεφτε καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν δυσκόλεψε καθόλου τους παίκτες και των 2 ομάδων που είχαν μια πολύ καλή παρουσία και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
     Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Άσπρου με εντυπωσιακό γκολ του Γιούλη Ουροτσι για να ισοφαρίσει μετά από λίγα λεπτά ο πολύ κάλος και υψηλόσωμος επιθετικός της Καλαμαριάς Μητσικας σε 1-1. Στην συνέχεια η ομάδα της Καλαμαριάς έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ αφού σε εκτέλεση πέναλτι του Ζανέττου ο Τόλης Αποστόλου είπε όχι κάνοντας εντυπωσιακή απόκρουση.
     Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δείχνοντας σημεία κούρασης άφησαν χώρο στους φιλοξενούμενους που βγήκαν στην αντεπίθεση  και με δυο διαδοχικά τέρματα του Αθανασιάδη που ξεχώρισε έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Χρήστος Μουζάκης μείωσε σε 2-3 και στα τελευταία λεπτά του αγώνα μια λάθος ενεργεία άμυνας από τον Σαββίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αυτογκόλ κάνοντας το τελικό 2-4. 
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Ατζαμιδάκη, Ταγκαλίδη, Αρέστου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΝΔΑΛΗΣ ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΦΑΝΙΑΔΗΣ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΤΣΟΠΤΣΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ 
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: BRUCI, ΝΕΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΡΟΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΖΗΜΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΟΤΙ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΖΙΑΚΑΣ ΠΟΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΗΣ ΓΙΑΖΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΜΗΤΣΙΚΑΣ ΖΑΝΕΤΤΟΥ
Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΡΑΠΗΣ ΜΠΟΝΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Δηλώσεις του τεχνικού Απόλλωνα Καλαμαριάς Αποστόλη Παππά
''Ξεκινήσαμε άσχημα στα πρώτα 15', φαινόμενο που το παρατηρούμε τελευταία σε αρκετά παιχνίδια, κάτι το οποίο πρέπει να λύσουμε. Όταν η ομάδα μας βρίσκει τα πατήματά της δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θα διορθώσουμε όποια αμυντικά κυρίως λάθη έχουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος." 
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.