Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έθαψαν ζωντανή 49χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη!


Το πόρισμα ιατροδικαστή επιβεβαιώνει ότι 49χρονη καρκινοπαθής είχε θαφτεί ζωντανή πριν από ένα χρόνο, στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας.
Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου  Ντζάου αποδίδει το θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!
Στην αποκαλυπτική γνωμοδότησή του, που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso αναφέρεται χαρακτηριστικά: ''Ο θάνατός της επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής''.
Μάλιστα ο ιατροδικαστής εξηγεί ότι η 49χρονη θεωρήθηκε νεκρή εξαιτίας της επίδρασης της φαρμακευτικής αγωγής που της χορηγούσαν: ''Πρόκειται για περίπτωση νεκροφάνειας, μια σπάνια κατάσταση, που λόγω της επιπόλαιας αναζήτησης των πρώιμων σημείων και της πρόχειρης εργαστηριακής διαπίστωσης του θανάτου, οδήγησε σε εσφαλμένη διάγνωσή του''.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μακάβριες ιστορίες. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις από το μακρινό παρελθόν στις οποίες φέρετρα που ανοίχτηκαν χρόνια μετά τον ενταφιασμό είχαν σημάδια από νύχια στην εσωτερική επιφάνεια! Ή το σώμα (σκελετός) βρισκόταν γυρισμένο. Και μη χειρότερα.

    Μια άλλη χαρακτηριστική περίπτωση νεκροφάνειας σημειώθηκε πριν 20 χρόνια περίπου. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε ως νεκρή στο νεκροτομείο για τα περαιτέρω. Κάποια στιγμή επανήλθε και σηκώθηκε από το κρεβάτι της. Ο άνθρωπος που την είχε αναλάβει, κατέρρευσε από την ταραχή όταν την είδε μπροστά του! Ευτυχώς συνήλθε και το τέλος ήταν αίσιο και για τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.