Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσ/νίκη και Πέλλα τα υψηλότερα ποσοστά του Βασίλη Λεβέντη


Στους ψηφοφόρους της Μακεδονίας οφείλει ο Βασίλης Λεβέντης την είσοδο του κόμματός του στη Βουλή, καθώς εκτός από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, η Ένωση Κεντρώων κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά στην Πέλλα (4,87%), τη Δράμα (4,35%), την Καστοριά (4,34%), την Πιερία (4,31%), το Κιλκίς (4,24%), αλλά και στην Α΄ Πειραιώς (4,35%). Αντιθέτως, σε έξι εκλογικές περιφέρειες (Ζάκυνθος, Πρέβεζα, Άρτα, Λακωνία, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία η εκλογική δύναμη του κόμματος περιορίστηκε κάτω από 2% (από 1,72% έως 1,92%).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ?? ΕΔΩ Η ΠΕΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ . ΛΕΒΕΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου "Λεβεντη" μου με το.... σοι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.