Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Μεταστέγαση και εγκαίνια ΚΕ.Κ.Π.Α Αλμωπίας (φωτο)


Τη μεταφορά του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α) του Δήμου Αλμωπίας,  από τους χώρους του Δημαρχείου όπου...
... στεγαζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό, σε νέο κτήριο, πλησίον του Β΄. Παιδικού Σταθμού Αριδαίας (Εργατικές Κατοικίες) και τον καθιερωμένο αγιασμό, πραγματοποίησαν σήμερα (15/9) πρωινές ώρες, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης,  ο Πρόεδρος του Κέντρου Δόντσιος Χρήστος, η Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού  Νάκα-Παυλίδου Παρασκευή, καθώς και οι εργαζόμενοι σ΄αυτόν. 
Μετά το τέλος του αγιασμού, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους, και ευχόμενος σ΄αυτούς καλή επιτυχία στο έργο τους, προτρέποντας τους ταυτόχρονα να σεβαστούν, να τιμούν και να αγαπούν αυτό που κάνουν.
 Αναφέρθηκε στα Ευρωπαϊκά προγράμματα  (ΕΣΠΑ ), χάρη των οποίων αυξήθηκαν τα παιδιά που εξυπηρετούνται από 75 σε 100, ενώ τέθηκαν σε λειτουργία δέκα παιδικοί σταθμοί. Αναφέρθηκε επίσης στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για την μεταφορά του Κ.Α.Π.Η Αριδαίας, σε άλλο πιο ασφαλές χώρο. 
Στην συνέχεια τις ευχές του έδωσε και ο Πρόεδρος του ΚΕ.Κ.Π.Α, λέγοντας ότι θα προσπαθήσουν φέτος να εξυπηρετήσουν όλα τα αιτήματα των γονέων για την φιλοξενία των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς. Τέλος οι παριστάμενοι γεύτηκαν τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ που όπως ομολόγησαν οι εργαζόμενες, τα έφτιαξαν οι ίδιες.
By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.