Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Όταν η φύση έχει... κέφια, και οι αρμόδιοι αδιαφορούν!(φωτο)


Δεν ξέρει αν θα πρέπει να κλάψει ή να γελάσει κανείς, περιδιαβαίνοντας το επαρχιακό, δημοτικό ή κοινοτικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, και ειδικότερα αυτό του Δήμου Αλμωπίας, από την κατάσταση που αντικρίζει σ΄αυτό.
Πέραν του γεγονότος της πυκνής βλάστησης, των χόρτων κλπ, που εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών, την ρυπαρότητα εκατέρωθεν του οδοστρώματος με κάθε είδους απορρίμματα, (δες ΕΔΩ) υπάρχουν και κάποιες ευτράπελες εικόνες, που προκαλούν τον γέλωτα.
Όπως για παράδειγμα, το ασβέστωμα της πινακίδας στον κυκλικό κόμβο εντός της τ.κ Πιπεριάς-Πέλλας, στο ρεύμα προς την Λουτρόπολη του Δήμου Αλμωπίας (φωτο 1), τον σπασμένο καθρέπτη που υποτίθεται ότι θα διευκόλυνε τους οδηγούς (φωτο 2), τη στήριξη των πινακίδων με ξύλινη υποστήριξη (φωτο 3), τα συνθήματα φίλων της ομάδας του ΑΡΗ, με τη γνωστή Θ4, την έκφραση  αγάπης άγνωστου φίλου για τις πόλεις... Έδεσσα και Φλώρινας (φωτο 4), τις… ζαλισμένες πινακίδες (φωτο 5), τη χρησιμοποίηση των στύλων της ΔΕΗ για την τοποθέτηση πινακίδων (φωτο 6), και πολλές άλλες ευτράπελες καταστάσεις. Τέλος εντύπωση προκαλεί η... καλλιτεχνική ικανότητα της φύσης, η οποία όταν έχει κέφια, σε συνδυασμό με την αδιαφορία των αρμοδίων δημιουργεί έργα τέχνης (φωτο 7), που θα τα ζήλευαν και οι καλλιτέχνες του είδους. Δείτε τις φωτογραφίες, οι οποίες άλλωστε μιλούν από μόνες τους...
By Sakis



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.