Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δημάρχου Έδεσσας στην πληγείσα από το χαλάζι περιοχή Αγίας Φωτεινής (φωτο)


Την πληγείσα από το χαλάζι περιοχή της Αγίας Φωτεινής επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πέτκος, όπου μαζί με τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Κεσκίνη και κατοίκους του χωριού διαπίστωσαν το μέγεθος της καταστροφής. 

Η καταστροφή που έγινε στις καλλιέργειες είναι τεράστια, ειδικά στις μηλιές που ήταν έτοιμες για τη συγκομιδή. Αύριο κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα επισκεφθεί την περιοχή για να εκτιμήσει τις ζημιές, προκειμένου να προχωρήσουν κατά το δυνατό γρηγορότερα οι διαδικασίες για την απόδοση αποζημιώσεων στους αγρότες.
Τεράστιες καταστροφές υπέστησαν και οι υποδομές της περιοχής, με κατολισθήσεις στο δρόμο που συνδέει την Αγία Φωτεινή με το Νομό Ημαθίας και ζημιές σε γεφύρια. Ο Δήμος Έδεσσας θα ζητήσει την άμεση καταβολή πόρων από το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση των ζημιών στις δημόσιες υποδομές της περιοχής.
«Η Αγία Φωτεινή είναι ένα ορεινό χωριό που η αγροτική παραγωγή αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων των κατοίκων. Η Πολιτεία πρέπει να επιληφθεί τόσο για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους αγρότες μας, όσο και για την επούλωση των πληγών που δημιούργησε η θεομηνία στις δημόσιες υποδομές της περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ποια πολιτεία Γιάννου αυτοί που χαρακτήρισες αποτυχημένη, "έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν", τώρα θα σε σώσουν από θεομηνίες?. Όσο για τις βροχές, μια χαρά, τσιμέντα θα πέσουν, ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ,- ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΟΝΤΡΑ- ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΘΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΑΦΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΤΟ ΚΟΜΛΠΕΞ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε είσαι φανατικός αναγνώστης του ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ, για αυτό και μόνο αξίζει συγχαρητήρια το ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. Όσο για το ΧΡΥΣΑΦΙ δίκιο έχεις, με μια διαφορά. Την παροιμία την ξέρεις αυτός χρυσάφι πιάνει Σ----Α γίνετε, ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση σου.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΕΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ Δ ΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρονια στις ακτινες ο βλαχοδημαρχος πηγε να εξετασει τς ζημιες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.