Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαμβακοσυλλογή 2015: "Ηταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάϊδαρος"



Το βαμβάκι ούτως ή άλλως ξεκίνησε άσχημα, ήδη από την άνοιξη νερά ήταν μέσα στα χωράφια, σε πολλές περιπτώσεις έγιναν επανασπορές, σε κάποιες περιοχές "χτύπησε" και το σκουλήκι και μέσα σ' όλα αυτά, εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης, οι παραγωγοί δεν μπόρεσαν να "περιποιηθούν" όπως έπρεπε το προϊόν, με την κατάλληλη λίπανση, καθώς οι πιστώσεις από τους γεωπόνους έχουν τελειώσει.
Και εν μέσω φουλ σεζόν, με τα μέτρα για τη φορολόγηση να μοιάζουν κακόγουστο αστείο, με το προϊόν να μένει ''άγουρο'' ακόμη στα χωράφια, καθώς οι αποφυλλώσεις δεν ολοκληρώθηκαν, τους εκκοκκιστές να μην έχουν ορίσει τιμή, παίρνοντας εν λευκώ την παραγωγή, ήρθε και η τρίτη κατά σειρά μεγάλη βροχή διαρκείας ως "κερασάκι" στην τούρτα!! Και επειδή το "δεύτε τελευταίον ασπασμόν" δεν ακούγεται και πολύ αισιόδοξο, θα χρησιμοποιήσω την ατάκα... ελπίδας προσφιλούς μου προσώπου:  "ατά τηδέν κι είναι...κράτη με κράτη μην μπαίνε σε έναν τ' άλλο.." ή αυτά τίποτα δεν είναι κράτη με κράτη να μην έρθουν αντιμέτωπα.
Νόπη Παπαδοπούλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Tera tha katalaboun oi emporoi sta giannitsa apo pou trogan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατος σε κρατος δεν μπαινει αλλα στην αδεια τσεπη μια. χαρα βουτανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ;
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η΄ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΓΑ Η΄ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Η΄ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.