Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Έκανε πετρέλαιο τα τηγανέλαια (φωτο)


Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών σχετικά με τη σύλληψη του 47χρονου που μετέφερε 149 λίτρα χρησιμοποιημένα βρώσιμα έλαια, προέκυψε ότι ο παραπάνω, σε ειδικά διαμορφωμένο περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του που βρίσκεται σε χωριό του Δήμου Έδεσσας, επεξεργαζόταν τα χρησιμοποιημένα βρώσιμα έλαια και μέσω μηχανήματος παραγωγής βιοντίζελ που είχε εγκαταστήσει σε κλειστό αποθηκευτικό χώρο, τα μετέτρεπε σε βιοπετρέλαιο, χωρίς να διαθέτει τις προβλεπόμενες άδειες.
Σε έρευνα του παραπάνω χώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας και του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών παρουσία αρμόδιου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 δοχεία και 4 δεξαμενές που περιείχαν πάνω από 1.300 λίτρα κατάλοιπα ελαίων (τοξικά απόβλητα) 240 λίτρα μεθανόλης, 260 λίτρα βιοκαύσιμου, 1 κιλό καυστικής σόδας και μηχανολογικός εξοπλισμός. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.