Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ.Α. Ν.Μυλοτόπου – Δόξα Μελισσίου 0-4


Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Πέλλας, η ΔΟΞΑ Μελισσίου χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Νέου Μυλοτόπου, επικρατώντας του άλλοτε κραταιού Μ. Αλέξανδρου με σκορ 0-4.
Το σκόρ άνοιξε στο 5΄ ο Χαρμάνας και στο 10΄ ο Δούμος διπλασίασε τα τέρματα για τους  Μαυραετούς. Στη συνέχεια ο τεχνικός των νικητών απέσυρε από το παιχνίδι τους Σωτηριάγη, Φωστηρόπουλο και Χαρμάνα, για να τους ξεκουράσει για το ντέρμπυ της επόμενης Κυριακής με το Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου. Οι νικητές έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας πάντα τον απόλυτο έλεγχο και πέτυχαν ακόμη δυο τέρματα  στο 50΄ με το Ρομάντση και στο 80 με τον Κεσσίδη.
Η διατησία του κ. Δαραμάνη και των βοηθών άριστη,
Από την Δόξα διακρίθηκαν οι Βερβελές, Φάβας, Δούμος, Χαρμάνας και Ρομάντσης
Σύνθεση νικήτριας: (Δημτσούδης Σ) Δομτσκούδης, Χατζηδάκης, Δούμος, Βερβελές, Ραμπόύσης, Φωστιρόπουλος (Κέρτος), Σωτηριάδης (Ζέκο) Βιάνας, Φάβας, Χαρμάνας (Κεσίδης), Ρομάντσης.
Β.Π.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.