Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 (φωτο&βίντεο)


Με μεγάλο νικητή τον Αλμωπό τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής Αλμωπού - Αναγέννησης Γιαννιτσών, με σκορ 1-0.
Tο παιχνίδι που παρακολούθησαν λιγότεροι από 200 οπαδοί των δύο ομάδων, ήταν ένα ντέρμπι με την εξέλιξη του και στο σκορ. Σφιχτό παιχνίδι χωρίς πολλά , πολλά.
Το τελικό 1-0 έδωσε τους 3 πόντους στον Αλμωπό που διατήρησε το αήττητο στην Α´1 ή καλύτερα το απόλυτο στην φετινή Α´1 χωρίς όμως το θέαμα που παρουσίασε να ικανοποίησε του φιλάθλους.
Η Αναγέννηση το πάλεψε αρκετά άλλα δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που ήθελε, σε ένα παιχνίδι με μετρημένες φάσεις, ίσως χωρίς μεγάλη ευκαιρία μπροστά στα δύο καρέ, με ένα γκολ από το πουθενά.
Κάνοντας  κριτική  του αγώνα  ο πιο αισιόδοξος θα έλεγε ότι το θέαμα ήταν μετριότατο, ουσιαστικά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, κακό παιχνίδι ήταν  με τυχερότερο τον Αλμωπό που κέρδισε, με δύο ομάδες να θέλουν δουλειά ακόμα στο τομέα θέαμα.
Ααααα!!!! να βρούμε και άλλοθι , στον αγώνα φυσούσε δυνατός αέρας και σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες, ενώ το γήπεδο ήταν πολύ ξερό, πέτρα,  που και αυτό ίσως να έπαιξε κάποιο ρόλο.
Φάσεις και γκολ :
  1. Στο 6´ μακρινό σουτ του   Ζαρογιάννη   απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαββουλίδης .
  2. Στο 31´ κεφαλιάτου Μιτιτενίδη μετά από μακρινή  σέντρα και κεφαλιά  πάσα αμυντικού και από κοντά έκανε το 1-0 που ήταν τελικό σκορ.
  3. Στο 41´ θα βρεθεί μέσα στην περιοχή  ο Σαββουλίδης θα σουτάρει όμως τον πρόλαβε ο αμυντικός που έδιωξε σε κόντρα κόρνερ.
  4. Στο 71´ μακρινό σουτ του Ελευθεριάδη απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού ο Σαββουλίδης
Χωρίς προβλήματα πολύ καλή η διαιτησία των Σιδηρόπουλου Μισκο, Βαμβακά
Αλμωπός (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Κουτρουμπαλος, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης, Μυτιτενίδης(60´ Τσιμτσιρίδης),Ελευθεριάδης, Καραδήμος(55´ Μαρκοπουλος), Ταουσάνης(75´Τσόλκας), Παπαδόπουλος
Αναγέννηση Γιαννιτσών(Μητσάκης): Σαββουλίδης, Μπίνας, Κοκκινίδης(82´ Λαζαρίδης), Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Χαραβιτίδης(46´ Βεζυριανόπουλος), Ζαφειριού(71´ Κυζερίδης),Σίμος, Οτουντσι, Κάρτσιος, Σαββουλίδης
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Δείτε στο βίντεο το γκολ του αγώνα:
Πηγή: matiespellas.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.