Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Έδεσσας 49-42 (φωτο&βίντεο)


Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια του Μανώλη Λευκόπουλου κατάφερε να νικήσει χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. 
Η νεοφώτιστη ομάδα της Έδεσσας 2011 πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ νευρικά στο γήπεδο με σωρεία λαθών και μη μπορώντας να ξεφύγουν στο σκορ, αναλώθηκαν σε ένα αγχωτικό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρίσκονται συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και στη μεγαλύτερη διάρκεια είχαν την πρωτοπορία. Τελικά προς το τέλος υπερίσχυσαν η εμπειρία και η ποιότητα της Αλεξάνδρειας, η οποία τέλειωσε τον αγώνα με τη μέγιστη διαφορά των 7 πόντων.
Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνεται το αξιοπερίεργο φαινόμενο της ομάδας του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, να νικάει με μέτρια απόδοση και να είναι πρώτος και αήττητος. Αυτό σίγουρα φανερώνει αρετές για την ομάδα, όπως η εμπειρία των παικτών και η ποιότητά τους.
Η νεοφώτιστη ομάδα της Έδεσσας έδειξε στοιχεία πείσματος και μαχητικότητας, διεκδικώντας τη νίκη από μια σίγουρα πιο δυνατή ομάδα. Φαίνεται να μην έχει πρόβλημα προσαρμογής στην κατηγορία με τέτοιες εμφανίσεις όπως η χθεσινή.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των έμπειρων Μελανίδη-Τζήμου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1ο(11-14), 2ο(23-21), 3ο(36-37), 4ο(49-42).
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Λευκόπουλος): Ρουσόπουλος, Παρίσης, Μπαγιώκας 2, Παντοφλίδης, Μπαλιάκας 10, Αβραμίδης 6, Παπαγερίδης 6, Σιτσάνης 2, Γιοβανόπουλος, Νικολόπουλος 15(3), Καραγιάννης, Καρκάρας 8.
ΓΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ 2011 (Σταυρόπουλος): Μποζίνης, Υφαντίδης, Βεκόπουλος, Τσακώντσης, Δημητρόπουλος, Αργυρός, Τούλης, Γιάννης, Μακρίδης, Τσολάκης, Μπίκου, Δοδόπουλος.
Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που χάνουμε έτσι. Ο προπονητής γιατί απαξιώνει και κατηγορεί το υλικό της ομάδας; Άπειροι μάλλον δεν είναι μόνο οι παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια πεντάδα είναι ρε φίλε πόσο θες να παίξουν δηλαδή; Παλεύουν ολα τα παιχνίδια τα παιδια στο τέλος τα χάνουν, και έχουν παίξει με 3 δυνατούς αντιπάλους (Βεροια, Αριδαια, Αλεξάνδρεια).

      Αριδαιώτης.

      Διαγραφή
  2. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που πέρσι ανέβασαν την ομάδα!!!!!!!Πέρσι ήταν καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.