Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηρακλής Μελίκης: "Θέλουμε διαιτητές με ίση μεταχείριση στις ομάδες"


Το Δ.Σ του Ηρακλή Μελίκης εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την προκλητική διαιτησία του Παπαγεωργίου Κύρου στον αγώνα Γουμένισσα – Ηρακλής Μελίκης της ένωσης Ε.Κ.Α.Σ.ΚΕ.Μ που διεξήχθη στο γήπεδο της Γουμένισσας. 
Θέλουμε πρωτίστως να δώσουμε συγχαρητήρια στον Α Διαιτητή Ελευθεριάδη Πλ. που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να κατηγορήσουμε τον Β διαιτητή Παπαγεωργίου Κύρο για σκοπιμότητα, προκλητικότητα και εξυπηρέτηση συμφερόντων ανθρώπων φιλικά προσκείμενων προς αυτών .
Πρέπει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός να ξεβρομίσει από κομπλεξικούς ανθρώπους όπως ο εν λόγω ¨κύριος¨. 
Παίζαμε σε ένα παιχνίδι πόκερ με σημαδεμένη τράπουλα .
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να στερήσει από την ομάδα μας αυτό που δικαιούται στο παρκέ.
Το να ζητήσουμε εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή είναι το ελάχιστο διότι εμείς ζητάμε πλέον με αποστολή του DVD του αγώνα σε Ένωση, ΕΟΚ, και επιτροπή διαιτησίας την παραδειγματική του τιμωρία .
Είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε διαιτητές με ίση μεταχείριση στον γηπεδούχο και στον φιλοξενούμενο . 
Ελπίζουμε καμία άλλα παρόμοια διαιτησία όπως του κου Παπαγεωργίου να μην υπάρξει σε ένα πρωτάθλημα που αγωνίζονται ερασιτέχνες με μόνο κίνητρο την άθληση . 
Επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια του πρωταθλήματος .
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΛΙΚΗΣ

Διευκρινιστική ανακοίνωση από πλευράς Ηρακλή Μελίκης, σχετικά με την οργισμένη αντίδραση για τη διαιτησία του κ. Παπαγεωργίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη Γουμένισσα.
Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση :
«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης στην οποία αναφερθήκαμε για την κατάφωρη αδικία που υπέστη η ομάδα μας στον αγώνα με τη Γουμένισσα, θα θέλαμε να ανακαλέσουμε για την «εκτέλεση συμφερόντων» από πλευράς κ. Παπαγεωργίου καθώς ήταν κάτι που γράφτηκε εν βρασμώ ψυχής. Αυτό δεν σημαίνει πως η αιτία της ήττας μας δεν ήταν ο εν λόγω ρέφερι, καθώς σήμερα φάνηκαν τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν από τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα (σ.σ. Το DVD του αγώνα θα σταλεί στην ΕΚΑΣΚΕΜ) με ορισμένους αθλητές μας να μην μπορούν να εργαστούν.
Η αξιοπρέπεια μας δεν επιτρέπει να πάρουμε πίσω ότι γράφτηκε, ειδικά από τη στιγμή που ποτέ σαν Ηρακλής Μελίκης δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Γουμένισσας για τη φιλοξενία της».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.