Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέντε σημάδια ότι θα γίνετε εκατομμυριούχοι


Το να γίνετε εκατομμυριούχοι σε ένα κόσμο που βιώνει την οικονομική κρίση φαντάζει ένα δύσκολο σενάριο.
Και όμως οι ειδικοί και οι έρευνες αναφέρουν ότι ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζεται πειθαρχία, μια πρώιμη αρχή και ελεγχόμενο ρίσκο για να γίνετε κάποια στιγμή και εσείς εκατομμυριούχοι!
Η «αναδυόμενη εύπορη» κατηγορία, όπως ορίζεται στην τελευταία μελέτη του Fidelity Millionaire Outlook, έχει πολλές από τις ίδιες συνήθειες και χαρακτηριστικά, όπως οι σημερινοί εκατομμυριούχοι και πολυεκατομμυριούχοι. Αν είστε 21 έως 49 ετών με περιουσιακά στοιχεία και ένα πολύ καλό εισόδημα για την εποχή, τότε σίγουρα έχετε αυτά τα πέντε βασικά κοινά σημεία με τους σημερινούς εκατομμυριούχους:
Προσοδοφόρα καριέρα: Οι αναδυόμενοι εύποροι επιδιώκουν σε μεγάλο βαθμό τη σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, οικονομικών και λογιστικών, όπως και πολλοί από τους σημερινούς εκατομμυριούχους, έκαναν χρόνια πριν. Μπορούν να είναι σε χαμηλό επίπεδο τώρα, αλλά έχουν το χρόνο να ανέβουν την εταιρική σκάλα.
Υψηλό εισόδημα: Το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών αυτής της κατηγορίας είναι περισσότερο από το διπλάσιο του μέσου εισοδήματος των νοικοκυριών. Αυτό δείχνει ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποταμιεύσουν τώρα και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα.
Self-starters: Οκτώ στους 10 μεταξύ των αναδυόμενων εύπορων έχουν αποκτήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία από μόνοι τους ή τα πρόσθεσαν σε εκείνα που κληρονόμησαν. Έτσι έγινε και με τους ήδη εκατομμυριούχους.
Μακροπρόθεσμος στόχος: Τρεις στους τέσσερις μεταξύ των αναδυόμενων εύπορων έχουν μια μακροπρόθεσμη προσέγγιση στις επενδύσεις. Όπως και οι ήδη πλούσιοι, αυτή η ομάδα μένει με ένα επενδυτικό σχήμα σε όλες τις αγορές, αντί να προσπαθούν να βγάλουν από την αγορά βραχυπρόθεσμα κέρδη.
Κατάλληλη επιθετικότητα: Παρόμοια με τους πολυεκατομμυριούχους, οι αναδυόμενοι εύποροι έχουν την τάση να μην επενδύουν ριψοκίνδυνα τα περιουσιακά τους στοιχεία για πιο μακροπρόθεσμες αποδόσεις.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.