Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρόμος στην Καλιφόρνια από πυροβολισμούς σε κέντρο που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες


Συναγερμός σήμανε στις αμερικανικές Αρχές το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο φιλοξενούσε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, της Καλιφόρνια.
Τρεις άντρες βαριά οπλισμένοι και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και μάσκες του σκι μπούκαραν στα γραφεία, στα οποία βρίσκονταν τουλάχιστον 670 υπάλληλοι. 
«Μας πυροβολούν. Είμαι κλειδωμένη σε ένα γραφείο. Προσευχηθείτε για εμάς» έγραψε σε μήνυμα προς τον πατέρα της μια κοπέλα που εργαζόταν μέσα στο κτίριο. 
Ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής επίθεσης φέρεται να είναι 20 θύματα. Κάποια αμερικανικά μέσα κάνουν λόγο για 12 νεκρούς.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες διέφυγαν με ένα μεγάλο SUV. 
Παράλληλα έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ ζήτησε από τους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους. Μάλιστα, ελέγχουν το κτίριο καθώς φοβούνται ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.
Το δίκτυο NBC αναφέρει πως οι πυροσβέστες στην περιοχή έχουν στήσει πρόχειρο ιατρείο και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. 
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.