Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο μηδέν έμειναν Δόξα Μαυροβουνίου και Μεγαπλατάνου - Απογοητευτική εικόνα (φωτο)


Στο μηδέν έμειναν οι δύο ομάδες στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης,  για τον 1ο όμιλο της Α Κατηγορίας,  όπου η πρωτοπόρος ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου,  υποδέχτηκε την ομώνυμη ομάδα του Μεγαπλατάνου.
Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν άκρως απογοητευτική και σίγουρα οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν χρειάστηκαν ''κολλύριο'' φεύγοντας από το γήπεδο.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν,  αφού οι γηπεδούχοι έχοντας ξεκινήσει με υψηλούς στόχους,  όλοι αναμένουν οι προσπάθειες αυτές να αποδώσουν καρπούς.  Αντίθετα όμως στο γήπεδο υπήρχε ένα κλίμα εκνευρισμού και εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να αποδώσουν σωστό ποδόσφαιρο.
Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ τους,  δεν χρειάστηκε να κάνουν και ιδιαίτερες προσπάθειες να κρατήσουν το μηδέν στα δίχτυα τους,  χωρίς όμως να γίνουν και επικίνδυνοι για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής του αγώνα Μαυρίδης,  έδειξε λίγο να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ''πληρώνοντας'' το μάρμαρο ο Ελεζι του Μαυροβουνίου,  που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε αυστηρή κατά την γνώμη μας απόφαση του διαιτητή .
Στο τεχνικό μέρος του αγώνα,  δεν είχε κάτι ιδιαίτερο εκτός από κάποια σουτ για τους γηπεδούχους από τον Γιάννη Χαραλαμπίδη τον Ουραν Σεχι και μια κεφαλιά του Δημήτρη Κουντουρά.
Για τον Μεγαπλατανο ο  Σεφερίδης στο 85' είχε ένα σουτ  που πήγε μόλις άουτ.
Η διαιτησία ήταν των Μαυρίδη, Τρυψιάνη,  Χατζηπέγιου.
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: (Κοκόζογλου,) Τουρατζίδης Μέγας(75' Τελιανίδης) Τουρατζίδης Α., Χατζηιωακειμίδης, Σεχι, Χαραλαμπίδης, ΕΛΕΖΙ, Ταρπάνης, Κουντουράς, Μουρουζίδης Κουκουληή (52' Κράτζης)
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: (Μίζογλου Δημήτρης) Σεφερίδης, Παυλίδης, Δασκαλόπουλος (79' Μίζογλου Β.) Πατμανίδης, Μίζογλου, Νασούφης, Καϊλάρης, Αντωνίου (86' Κιόσης) Ελευθεριάδης, Σεφερίδης, Δουμανίδης
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.