Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ε.Ο. Μελισσίου - Γιαννιτσών: "Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο" (φωτο)


Επειδή περνώ καθημερινά από το σημείο, όπως φυσικά και πολλοί από τους άμεσα "εμπλεκόμενους" στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμπέρανα πως ο χώρος αυτός αποτελεί "επίσημο" σημείο συνάντησης  ορισμένων οδηγών-αντιπροσώπων εμπορικών/φαρμακευτικών προϊόντων.
Εδώ δηλαδή γίνεται αποσυσκευασία των κιβωτίων (εξάλλου φαίνονται τ' "απομεινάρια" τους στις φωτογραφίες) και παράδοση-παραλαβή των προϊόντων...
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ
-ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΔΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ???....ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ -ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ "ΠΕΤΑΝΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΝΕ- ΤΟΤΕ ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!
-ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΛΟ"  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ???....ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (!!!) ΔΕ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ....ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!
18 Δεκεμβρίου 2015: 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΡΑΦΟΥΝ : "...Η εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στον κλάδο των φαρμάκων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια....!!!" ....ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ "ΑΦΗΝΕΙ" Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ "ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ", ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ...ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΑΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ!!!) ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....ΟΛΟΙ ΣΤΑ "ΜΕΖΕΑ" ΤΟΥΣ !!!
α.α.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9-12-2015....ΑΚΟΜΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....

      Διαγραφή
    2. 25-12-2015....ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.