Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Κυκλοφορούσε με λαθραίο καπνό (φωτο)


Συνελήφθη χθες (17-12-2015) το πρωί σε περιοχή της Αλμωπίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 36χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 27 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 1 κιλού και 6 γραμμαρίων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. μετά τον καστανά τωρα άλλη μια μεγάλη σύλληψη ένα κιλό καπνό !!!!!!!!!! τα έχουν βάλει με το κεφάλαιο και θα φάει το κεφάλι του ο τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκες δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε ,τι να πω,αντι να πιασετε τα λαμογια που κικλοφορουν εκει εξω. Ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στα παλικάρια της αστυνομίας άντε και σε ανώτερα.
    Δεν ντράπηκαν να βγάλουν και φωτογραφίες ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε εσείς εκεί στην καρατζοβα τι τσακάλια έχετε στην αστυνομία θέλω να πιστεύω οτι κοιμάστε ξεκλείδωτα το βράδυ τυχεροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά τι απορείτε; Η αστυνομία έχει μετατραπεί σε διώκτη μόνο των οικονομικών αδικημάτων και σε ό,τι σχετίζεται με το χρήμα. Φυσικά σε σχέση με τον απλό πολίτη και όχι τον (μεγαλο)πολίτη. Δυστυχώς οι αστυνομικοί δίνοντας στη δημοσιότητα ως επιτυχία (δελτία τύπου) παρόμοια αδικήματα αποδεικνύουν ότι σιγά σιγά απομακρύνονται από τον απλό πάσχοντα συμπολίτη τους υποτασσόμενοι άνευ όρων με την εκάστοτε πολιτική εξουσία τις αποφάσεις της οποίας υπηρετούν άκριτα. Οι παλιοί θα θυμούνται τους τότε "τζανταρμάδες" που κυνηγούσαν τους καπνοκαλλιεργητές αν στρίβαν κρυφά κανα τσιγάρο από τη δική τους παραγωγή. Εκεί γυρίσαμε στις δεκαετίες του '50 και '60. Ήμαστε εκτός τόπου και κυρίως εκτός χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνελήφθη χθες από άντρες του Α.Τ ....ο κ. κασκαντέρας υπουργός ο οποίος διετέλεσε κσι δήμαρχος να κυκλοφορεί με κλεμμένα χρηματα του ελληνικού λαού, μετά από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν δεσμίδες χαρτονομισματων που ξεπερνούσαν τα 1.οοο.οοοο ευρω. Η έρευνα επεκτείνετε και σε συγγενικά του πρόσωπα, σε τράπεζες καθώς και σε εταιρίες που διετέλεσε στέλεχος. Ο εισαγγελέας διέταξε την κράτηση του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Αυτό θα ήταν σωστό δελτίο τύπου. Πραγματικά λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exo mia sakoula me lathrea kremidia apo scopia na sas doso thn diefthinsi mou h tha me piasete monoi sas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.