Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη ανάσα για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης!


Nίκη ανάσα πέτυχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο οποίος επικράτησε 3-1 της Κοζάνης στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.
Για ακόμη ένα ματς υπήρχαν…  παρατράγουδα, με τον πρόεδρο των γηπεδούχων Αγάπιο Γαβριηλίδη να απειλεί με αποχώρηση της ομάδας αν η έκθεση παρατηρητή βγάλει «λάδι» τον διαιτητή και δεν τιμωρηθεί.
Αφορμή στάθηκε το πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων, με τον Νίρλα να από τη βούλα του πέναλτι στο 59’ το 0-1, ενώ και το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα προήλθε πάλι από πέναλτι ξανά με τον Νίρλα. Ενδιάμεσα, ο Πασχάλης είχε ισοφαρίσει στο 66’ για την Κοζάνη.
Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Κίτσας στο 87ο λεπτό.

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Βογιατζής-Κανιούρας (Καρδίτσας)
ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Ταχιάς, Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος (39' λ.τρ. Αλεξίου), Χαματάι (46' Πασχάλης), Ντέρος (76' Βουτσιώτης), Αλμπάνης, Πετράκος, Τσαγκαλίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δημήτρης Τομπάζης): Χρ. Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Δανιηλίδης, Μπρέγκου, Βοτάρης, Σέρα, Π. Σιδηρόπουλος (73' Κίτσας), Νίρλας, Καρυπίδης (89' Πάρας), Πετρίδης (90' Πάρδας), Ίβιτς.
                                                                                   Βαθμολογία

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.