Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πηλαλίδης και τα μυαλά στα κάγκελα - Αερωπός - ΑΕΚ 27 – 26 (φωτο)


Έχει τρελαθεί ο κύριος… Τον τρέμουν όλες οι Αθηναϊκές ομάδες, είναι η μαύρη γάτα της Α1 στο Χάντμπολ.
Κάνει τον Αερωπό πολύ κραταιό  στο πρωτάθλημα, δίνοντας να καταλάβουν όλοι του αθλήματος, ότι Α1 δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά και μια επαρχιακή πόλη όπως η όμορφη Έδεσσα. Ο  Αερωπός ήταν κυρίαρχος καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στα αποδυτήρια για ημίχρονο πήγε με προβάδισμα 2 πόντων (ξέρει τι κάνει ο κόουτς). Οι φίλαθλοι καρδιοχτύπησαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά ένα time out του Πηλαλίδη τους αποδιοργάνωσε. Πάντως ο Αερωπός είναι μια πολύ νεανική ομάδα, που έχει μέλλον. Συγχαρητήρια και στον κόουτς και στους Διοικούντες.

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Monos epaize kai tha to exane to mats. Na kseroume ti leme. Oso gia to time out .... paidiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει πιο νωρίς. Εκτός από τρεις παίκτες, οι υπόλοιποι της ΑΕΚ ήταν μια κλάση κάτω από τα παιδιά της Έδεσσας. Να κοιτάμε την πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    2. apo proponhthes tis kerdikas exoume xortasei sto podosfairo, to handball omws pou to mathate? kathiste kala re. exoume enan neo kai talantouxo propohth karieras me gnwseis pou agapaei toso authn thn omada kai thn anevazei sunexeia epipedo. xalarwste kai ama den sas kanei travate na deite b topiko.

      Διαγραφή
  2. Το ότι σχολιάζουμε ένα παιχνίδι που έγιναν λάθη δεν σημαίνει ότι αμφισβητούνται οι ικανότητες ή οι γνώσεις του ανθρώπου. Συζήτηση να γίνεται. Α' Εθνική είναι. Γι' αυτό σχολιάζουμε αυτό το παιχνίδι και δεν σχολιάζουμε το b topiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.