Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνετη νίκη της Δόξας Μελισσίου επί του Φίλιππου Πενταπλατάνου με 3-1


Συνεχίζοντας την πορεία προς τον τίτλο, ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης,  επικράτησε με σχετική ευκολία της ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Πενταπλατάνου με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι παρότι αιφνιδιάστηκαν στο σκορ, στο 7΄ με τέρμα που πέτυχε ο Τερζής πραγματοποιώντας το 0-1, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 17΄με γκολ του Μαμή πέτυχαν το 1-1. Στο υπόλοιπο του α΄ μέρους είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο 45΄και πάλι με το Μαμή, προηγήθηκαν στο σκορ με 2-1.
Οι πρωτοποπόροι στο β΄ ημίχρονο μπήκαν δυνατά, έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, έχασαν πλήθος ευκαιριών να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ και τελικά και πάλι ο Μαμής, με πέναλτυ στο 80΄ πετυχαίνοντας χατ-τρικ, έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.  
Κορυφαίοι από τους νικητές: Βερβελές, Κοπάτσης, Κέρτος, Ραμπούσης, Μάλαμας, Μαμής, Χαρμάνας και Μουρατίδης
Σύνθεση νικήτριας:  (Σ. Ντιμτσούδης). Δομουκτσίδης, Δούμος (Σέλγκου 60΄), Ραμπούσης, Κέρτος, Βερβελές, Μάλαμας, Κοπάτσης, Μαμής, Ρομάντσης (Χατζηπέτρου) Χαρμάνας (Χρηστάκης ), Μουρατίδης. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.