Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος - Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος


Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.
Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του εντοπίστηκαν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 41χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.
Παρά την περιπέτεια, ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. alvana nomizes pos tha krivosouna mia zoi..se piasane epitelous!!! alla tin zimia tin ekanes!!! xoris diki..prepei na se dosoune ston topiki koinonia ekei gia na se dikasoune opos autoi krinoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xiroteroi fara apo autous den uparxei ! tous dosame doulies, tous entaxame stin koinonia mas..kai telika upoferame polla apo autous tous egklimaties!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλβανος ήταν αυτος απο το Βελβεντό που έπνιξε την γυναικα του? Αλβανίδα ηταν η μανα που σκότωσε με τον γκόμενο τον γιο της στη Σιάτιστα?
    Οσον αφορα τις δουλειές που τους "δωσατε" δεν το κανατε απο συμπονια αλλα γιατι οι κανακάρηδες σας δεν καταδεχόνταν να τις κάνουν κ προτιμούσαν τα φρέντο στις καφετεριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.