Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μίλησαν τα γάντια στον Αλμωπό Αριδαίας (φωτο)


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο παραδοσιακό εστιατόριο των Λουτρών Πόζαρ, η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας υποδέχθηκε τους παίκτες της μεγάλης ομάδας, αλλά και τους νέους παίκτες του Αλμωπού, καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της περιοχής  που προσκλήθηκαν.
Ο πρόεδρος της ομάδος Κώστας Γάτσος, στον λόγο που έβγαλε πριν κόψει την βασιλόπιτα της χρονιάς, απευθυνόμενος στους παίκτη της ομάδος σε έναν πολύ όμορφο λόγο, είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες: ''Να αγαπάτε αυτό που κάνετε γιατί αυτή η ομάδα πραγματικά σας αγαπάει και σας νοιάζεται ''.  Ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδος, που δεν είναι άλλοι από την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.
Τυχεροί για το 2016 αναδέχθηκαν οι τερματοφύλακες και για τις 2 ομάδες, αφού Καραγιαννίδης και Τουρπεσης βρήκαν τα φλουριά στις 2 πίτες που έκοψε η ομάδα για την μεγάλη ομάδα και τους νέους αντίστοιχα. Το δώρο που αντιστοιχούσε ήταν πολύ πλούσιο, αφού ο κάθε τυχερός έλαβε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από τον γαλαντόμο πρόεδρο και ένα ζευγάρι γυαλιά  ηλίου, πρόσφορα του γραμματέα της ομάδας Μπαλκαντζή Παναγιώτη.
Χαρά Ματεντζόγλου  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.