Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 60-66 (φωτο&βίντεο)


Μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών, ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια πέρασε με νίκη από το κλειστό ΔΑΚ των Γιαννιτσών  επί του Μ. Αλεξάνδρου με 66-60.
Κορυφαίος για τον νικητή ο Αργύρης Ρουσόπουλος που έκανε το καλύτερο   φετινό του παιχνίδι σκοράροντας 20 πόντους με 4 τρίποντα.
Κρίσιμο το επόμενο παιχνίδι για τον ΓΑΣ με σκοπό την εδραίωσή του στην τετράδα, καθώς υποδέχεται τον Ζαφειράκη Νάουσας. Τα δεκάλεπτα 14-17, 30-34 (ημ), 41-53, 60-66.
Διαιτητές οι κκ. Χατζηχαρίσης και Πανικολάου.

Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας): Παναγιωτίδης, Παπαμανώλης, Πατσιάνης, Βασιλειάδης, Μπουτάκης, Περπερίδης, Στοίτσης, Μπογδάνης, Τσακμάκης, Μόσχου, Καρύπης, Αργυρόπουλος.
ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Γκιζάρης): Ρουσόπουλος 20 (4), Παρίσης 3, Μπαγιώκας, Γιοβανόπουλος 2, Μπαλιάκας 12, Παντοφλίδης 8, Παπαγερίδης 4, Σιτσάνης 3(1), Χρυσικός, Πρόιος, Καραγιάννης, Καρκάρας 14.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα στο βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:





Πηγή: embolos.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.