Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εισαγγελική παρέμβαση: Ανοίξτε άμεσα τα αγροτικά μπλόκα


Παρέμβαση των κατά τόπους εισαγγελικών αρχών ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, προκειμένου να διαπιστώσουν με τη συνδρομή της αστυνομίας εάν συντελείται το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών λόγω των μπλόκων των αγροτών.
Επίσης, ζητά την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους.
Η παραγγελία της κ. Κουτζαμάνη έχει ως εξής:
Προς
τους κ.κ. Εισαγγελείς Εφετών της Χώρας και δι' αυτών στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφερείας τους
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται το φαινόμενο του αποκλεισμού της κυκλοφορίας σε δημόσιες οδούς από  τους συμμετέχοντες κλπ. στις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η συμπεριφορά αυτή, όπως γνωρίζετε, συνιστά κατ' αρχάς την αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών (άρθρο 292 ΠΚ, όπως ισχύει). Η πρόβλεψη του εγκλήματος αυτού, το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως, έγινε για την προστασία της εύρυθμης λειτουργίας των κάθε είδους συγκοινωνιακών εγκαταστάσεων, που προορίζονται για κοινή χρήση, ενδιαφέρουν το κοινωνικό σύνολο και θεωρούνται κοινωνικά αγαθά σημαντικής αξίας.
Θεωρώ υποχρέωσή μου, να υπομνήσω σε εσάς το αυτονόητο καθήκον σας για παρέμβασή σας, με τη συνδρομή των αστυνομικών αρχών, με σκοπό, αφενός τη βεβαίωση του πιο πάνω εγκλήματος, ενδεχομένως δε και άλλων εγκλημάτων, και αφετέρου την εξακρίβωση των στοιχείων των δραστών και τη δίωξή τους.
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Καιρός ήταν. δεν είναι σωστό να κλείνουν τους δρόμους υπάρχει άλλος τρόπος για διαμαρτυρία κι εγώ αγρότης είμαι και η γονείς μου αγρότες και η παππούδες μου το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κ αργησαμε. Τα πολιτικα παιχνιδια τελος Γιωργακη.

      Διαγραφή
  3. Κατι δεν μου αρεσει εδω. Τωρα ξιπνυσε η κυρα εισαγγελεας ,που ηταν μεχρει σημερα.πολοιτικα παιχνιδια για μια θεση στο διαστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εισαγγελεας που ηταν οταν οι παρανομοι λαθρομεταναστες ειχαν κλιση τον Σιδηροδρομικός Σταθμός Ειδομένης 25 μερες και δεν εκαναν τα τρενα δρομολογια ?????? Οι νομοι σε αυτο το το κρατος ειναι για τους Ελληνες .Οι παρανομοι λαθρομεταναστες εχουν αξια για το κρατος .τους Ελληνες τους εχουν μονο για να πληρωνουν φορους και χαρατσια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kairos itane na ginei auto me tin eisaggelea.den exoun douleies kai lene den kanoume kanena mploko na perasei o kairos mexri na arxisoume tis douleies mas.tosa xronia bgazan ta entera tous kai tora pou tous bazoun na plirosoun den tous arese,oi epidotisis pou pernate kala itan totes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότες δεν ξέρω, τώρας έτσι κι έτσι!

      Διαγραφή
    2. Φίλε πολλά λες γάτους αγρότες ααδεν ήταν αφτί τώρα εσύ θα πεινούσες κατά λαβές

      Διαγραφή
    3. File edo kai xronia peiname tora to katalabes,alla ksexasa i agrotes pote peinasan; giati oikonomane kai den plironoun osa plironei enas magazatoras

      Διαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ αργήσατε. Η χώρα ήδη έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και η οικονομία έχει πάθει και άλλη ζημία.
    Ανοίξτε τους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναμενόμενο ήταν και άξιο αναφοράς το ότι έγινε αυτό πριν τελειώσουν τα μπλόκα. Συνήθως αυτό γινόταν όταν άνοιγαν οι δρόμοι και τότε έστελναν στα σπίτια των αγροτών τη λυπητερή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.