Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγωιστικό παραλήρημα Μπίνου στο Δήμο Αλμωπίας


Σε "καφενείο" μετέτρεψε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου για τη λήψη αποφάσεων σε 19 θέματα ημερήσιας διάταξης. 
Λίγο η σχετική απειρία στα νέα του καθήκοντα , λίγο η έλλειψη επιχειρημάτων, οδήγησαν τον 54χρονο καθηγητή θεολογίας σε ένα ανεπανάληπτο καβγά με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου, κάνοντας ακόμη και τους συμβούλους της πλειοψηφίας να απορούν για την έλλειψη ψυχραιμίας του αρχηγού τους. 
Ο κος Μπίνος, με την ιδιότητα του Δημάρχου, διέκοπτε διαρκώς την πορεία της συζήτησης για να εκτοξεύσει προσωπικά σχόλια εις βάρος του συμβούλου, ο οποίος απεύθυνε ερωτήσεις για τη διαφάνεια της δημοτικής αρχής, την αύξηση των τελών άρδευσης στους αγρότες, τη μείωση σχολικών μονάδων και την κακή κατάσταση των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Αριδαίας. 
Καταφεύγοντας σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πολιτικό βιογραφικό του ερωτώντα συμβούλου, περηφανεύτηκε ότι ο ίδιος κατάφερε να γίνει Δήμαρχος ενώ ο δεύτερος δε θα το καταφέρει ποτέ! 
Από το εγωιστικό παραλήρημα του Δήμαρχου δεν ξέφυγαν ούτε οι δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τους οποίους απείλησε με μηνύσεις αν καταφέρονται προσωπικά εναντίον εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, την ίδια στιγμή που ο ίδιος έδινε το... παράδειγμα κατηγορώντας σε προσωπικό επίπεδο τον Χ. Χουρσόγλου που, σημειωτέον, είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ε ρε εξουσία τι σε κάνει....Η Αλμωπία από το κακό στο χειρότερο αυτοδιοικητικά. Έφυγε ο μονόφθαλμος και ήρθε ο τυφλός.Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων θα ήταν άψογοι.......Ας όψεται ο Γιατρός που έκανε πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άξια τέκνα της δεξιάς που δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Τα αρνιά που δαγκώνουν όπως έλεγε και ένας παλιός καλός φίλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από φωτογραφίες, εμφάνιση,ντύσιμο στη πένα,ξύρισμα κόντρα είμαστε πρώτοι.Κάποιος δεν εξηγεί καλά στο δήμαρχο ότι ανέλαβε για να κρίνεται.Ανέλαβε για δέχεται αυστηρή κριτική.Ανέλαβε γιατι το κυνήγησε ο ίδιος.Γιατί έκανε αγώνα να εκλεγεί.Οι θέσεις αυτές ειναι ηλεκτρικές.Εδω δικαιούτε να του κάνει κριτική ο απλός πολίτης, δεν θα του κάνει εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος? και πάλι τυχερός είναι που δεν υπάρχουν μμε τύπου Φωνη της Αλμωπίας που έκαναν φύλλο και φτερό την εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δήμαρχε συνέχισε να προσπαθείς,αλλά ο Χουρσόγλου θα ήταν πιο χρήσιμος δίπλα σου απ το γιο Χρηστου Μπίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς καίγονται νέοι και άξιοι αιρετοί στο πλευρό του δημάρχου που καβάλησε για τα καλά το καλάμι της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.