Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Δόξας Π. Μυλοτόπου για τη διαιτησία


Χωρίς να θέλουμε σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να μειώσουμε το έργο των ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ του Ν. Πέλλας, αλλά και της επιτροπής Διαιτησίας και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. 

Θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό (διαιτητή) που ονομάζεται Σιδηρόπουλος, πως δε θα θέλαμε να τον ξαναδούμε στα μάτια μας αφού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε διάστημα 2 ετών μας έχει αγανακτήσει και χωρίς να υπάρχει λόγος ψάχνει πάντα αφορμές να γίνει το επίκεντρο του αγώνα, θεωρούμε πως έχει καβαλήσει το καλάμι ή έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι εριστικός... και προκαλεί πρώτος τους ποδοσφαιριστές να ασχοληθούν μαζί του με σκοπό να τους κοκκινίζει.. χωρίς να τον ακουμπάνε λέει πως τον χτυπούν, και κολλάει επιδεικτικά τα μούτρα του στους ποδοσφαιριστές. 

Στο χθεσινό αγώνα μας αφού δεν έδωσε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας..τον ειρωνευόταν λέγοντας του ¨τέτοια έξοδο, ούτε ο Καπίνο δεν κάνει¨ και όταν άρχισαν να του ζητούν το λόγο οι ποδοσφαιριστές άρχισε να μοιράζει κίτρινες και κόκκινες, σε ποδοσφαιριστή μάλιστα που προσπαθούσε να ΗΡΕΜΗΣΕΙ τα πράγματα, μετά την κόκκινη απαντούσε κιόλας και του έλεγε κουνώντας το δάχτυλο ¨ότι γουστάρεις, όποτε θες και όπου θες…¨ 

Έλεος και ντροπή, δε συναντήσαμε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές από κανένα Διαιτητή, ξέρουμε πως χρόνια έχει τέτοιες εριστικές συμπεριφορές ο συγκεκριμένος... το λάθος είναι δικό μας που πιστεύαμε πως έχει διορθωθεί και δε ζητήσαμε την αντικατάστασή του! 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
 ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Για νεο μας το λετε? Αυτος χρονια τωρα δειχνει το μενος του κατα των ποδοσφαιριστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε παει αλλο αυτη η κατασταση ο ανθρωπος το εχει τερματισει δε ξερω αν σκοπος του ειναιι να προκαλειι τους παιχτες για να το χτυπησουν και να κανει μηνυση..το εχει κανει και σε μας και.ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΜΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα τα παιδακια αντι να σεβαστουνε τα λεφτα που παιρνουν γιατι τους πληρωνουν οι ομαδες και οχι κανεις αλλος ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.