Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστρέφουν οι θεσμοί, ξεκινά η συζήτηση για το χρέος


Την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ζώνης του ευρώ στις Βρυξέλλες.
Ο πρόεδρος του  Eurogroup τόνισε ότι σύντομα ξεκινά και η συζήτηση για το ελληνικό χρέος.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέκλινγκ επισήμανε ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα.
Θέλουμε να φτάσουμε σε λύση το ταχύτερον δυνατόν, ανέφερε από την πλευρά του, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσχοβισί. 

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσκαλώτος ανέφερε:
«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση. Οι θεσμοί συμφώνησαν να επιστρέψουν. Το ΔΝΤ επίσης συμφώνησε να επιστρέψει, παρά κάποιες διαφορές. Συνεπώς, αναμένουμε τις περαιτέρω συζητήσεις, να ολοκληρώσουμε έγκαιρα την πρώτη αξιολόγηση και να έχουμε μια συζήτηση σχετικά με το χρέος.  Είμαι βέβαιος ότι λογικοί  άνθρωποι, όταν κάθονται γύρω από το τραπέζι, θα βρουν μια λογική λύση. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.