Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθυριώτες κατέλαβαν το χώρο του σχεδιαζόμενου καταυλισμού (βίντεο)


Νωρίτερα επιχείρησαν να προπηλακίσουν το Δήμαρχο Πέλλας
Με έντονο θυμό και αγανάκτηση υποδέχθηκαν την απόφαση του Δήμου Πέλλας για την εγκατάσταση κάμπινγκ τριών χιλιάδων προσφύγων στον παλιό αεροδιάδρομο Αξιού οι κάτοικοι των Αθύρων, του χωριού που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον σχεδιαζόμενο καταυλισμό.
Ο Δήμαρχος Πέλλας, λίγες ώρες μετά την απόφαση, επισκέφθηκε το χωριό για να ενημερώσει τους κατοίκους οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον Γ. Στάμκο και τους Αντιδημάρχους του που ευτυχώς φυγαδεύθηκαν από τους ψυχραιμότερους. 
Αμέσως μετά την θυελλώδη συγκέντρωση εξαγριωμένοι δημότες πήραν τα τρακτέρ τους και απέκλεισαν τον επιλεγμένο χώρο. 
Οπωσδήποτε χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα θα πρέπει να κληθούν επιτέλους όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε ευρεία συνάντηση και να πάρουν ΟΜΟΦΩΝΑ τις επώδυνες αποφάσεις που αφορούν τη φιλοξενία προσφύγων στην Πέλλα.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες με όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στα Άθυρα Πέλλας:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Να δεις τώρα που όσοι φώναζαν και απειλούσαν στο Δημοτικό συμβούλιο στα Γιαννιτσά πριν λίγες μέρες, θα πουν τους Αθυριώτες "φασίστες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτα ρωτάς, έπειτα συλλογιζεσαι, μετά αποφασίζεις. Το σλόγκαν του δήμου Πέλλας για τα hot spot. Και ρωτάω κύριε Σταμκο εσείς ενημερώσατε τους κατοίκους εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ποιοι ειναι οι κατοικοι των Αθυρων και πρεπει να τους ενημερωσει; Ενας πλανηταρχης σαν τον Σταμκο δεν ρωταει ποτε. Αποφασιζει μονος του και διαταζει τους "τενεκεδες" συμβουλους του να ψηφισουν. Εγω σας τα ειπα και σε προηγουμενο σχολιο μου οτι ο ανθρωπος ειναι θλιβερος και επικινδυνος.Οτι πιανει στα χερια του το κανει σκονη. Και να ηταν μονον αυτος; Οι δημοτικοι συμβουλοι της παραταξης του λιγες μαλακιες ειπαν και λιγες κολοτουμπες εκαναν στα δυο εκτακτα Δ.Σ; Ειστε οντως για γελια φουκαραδες, γιατι ο Δημος Πελλας δεν ειναι ψιλικατζηδικο. Εχει μεγαλη ιστορια, τεραστιο πολιτισμο, αφανταστη προοπτικη για τουριστικο προορισμο, κατι που εσεις αγνοειτε λογω και χαρακτηρα και δυνατοτητων. Θα σας ανεχθουμε δυστυχως αλλα 3 και πλεον χρονια, γιατι ετσι επιτασσει η δημοκρατια. Η ιστορια ομως θα σας γραψει με μαυρα γραμματα για την παρακμη και την οπισθοδρομηση που φερατε σε αυτον τον ευλογημενο τοπο.

      Διαγραφή
  3. θα γίνουν συλλήψεις σε όσους έκαναν μαγκιές θα έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για εσας που κάψατε δυο στρατόπεδα,συλλήψεις έγιναν;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Γιαννιτσώτες για ανθρωπιστικούς λόγους συμφωνούν τα
    hot spot να γίνουν στα Αθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο τους καλά έκαναν, χωρίς τις υποδομές πως θα δεχτούν ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως δίπλα στα σπίτια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.