Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε η επιστημονική συνάντηση στην Έδεσσα (φωτο)


Ολοκληρώθηκε χθες στην Έδεσσα και στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών η διήμερη επιστημονική συνάντηση με θέμα: «Πρόληψη και θεραπευτικές προσεγγίσεις στον καρκίνο του πνεύμονα», που διοργάνωσαν η Πνευμονολογική Ογκολογική κλινική ΑΝΘ, η Παθολογική κλινική ΓΝ Έδεσσας και η Καρδιοχειρουργική κλινική του ΑΠΘ, με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Έδεσσας, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και ο Δήμος Έδεσσας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας επιστημονικής συνάντησης.

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης- Έδεσσα  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.............
    ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ, ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:
    1. ΞΕΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΕΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    2.Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ, ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    3. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΦΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.
    ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΜΑΡΙΝΟΦΡΑΧΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ.
    ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;
    ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΙΩΝ, ΞΕΡΟΥΜΕ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΛΙΒΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.