Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πασχαλινός διαγωνισμός με δώρο ένα tablet από το karatzova.com


To Πάσχα πλησιάζει και το karatzova.com σε συνεργασία με την εταιρεία ΡΟΔΙ ΕΛΛΑΣ  Α.Β.Ε.Ε.Ε, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα Τablet bitmore Colortab 7''.
Χαρακτηριστικά
  • Eίναι σχεδιασμένο να παρέχει, φορητή ψυχαγωγία και πληροφορίες οπουδήποτε. Η σχεδίαση του, κάνει τον καθένα να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη συσκευή με άνεση και να απολαύσει το Internet ψυχαγωγώντας τον ίδιο αλλά και την οικογένεια και τους φίλους του.
  • Η συσκευή διαθέτει οθόνη αφής multitouch 7" υψηλής ανάλυσης όπου μπορείς να δεις τα βίντεό σου σε ποιότητα HD, να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και να σερφάρεις στο διαδίκτυο με τον πιο άνετο τρόπο.
  • Επίσης μπορείς να συνδεθείς ασύρματα σε οποιαδήποτε σημείο προσφέρει free Wi-Fi χάρη στην υποστήριξη ασύρματου δικτύου που διαθέτει η συσκευή.
  • Διαθέτει Card Reader Slot, όπου μπορείς να συνδέσεις μια micro SDHC έως 32GB για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου αρχεία. Σε συνδυασμό με τα 8GB απλά έχεις άφθονο χώρο για όλα σου τα αρχεία!
  • Επίσης διαθέτει λειτουργικό Android 4.4 , Multimedia Player, E-Book reader, SlideMe Market, Ελληνικό πληκτρολόγιο, Θύρα Μicro USB, Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο.
  • Περιεχόμενα συσκευασίας: Bitmore Tab762, Tροφοδοτικό ρεύματος, Ελληνικές και Αγγλικές οδηγίες χρήσης, Καλώδιο USB.

Για να πάρετε μέρος ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Ο τυχερός θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.