Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η δικαίωση της Χαράς Ματεντζόγλου


Γιατί εμείς δεν γράφουμε ανακρίβειες και ψέματα. Και οι πληροφορίες και τα γραφόμενα μας είναι εγγύηση. 

Και επειδή άκουσα πολλά για το προσωπικό μου άρθρο πριν λίγο καιρό που ''ξεσκέπαζε'' στην ουσία την γκάφα που έκανε η πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας και μάλιστα πολλά αρνητικά σχόλια γράφτηκαν κυρίως για το πρόσωπο μου, γι αυτό ήρθε επιτέλους η ώρα της Δικαίωσης. 

Για όσους δεν γνωρίζουν το περιστατικό το οποίο έγινε στον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ - Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ κατά τον οποίο τιμωρήθηκε παίκτης με 2 κίτρινες κάρτες και δεν τιμωρήθηκε όπως έπρεπε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας και ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίστηκε στον επόμενο αγώνα με την ομάδα του Μ.Αλ.Δροσερού παράνομα. Κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Δροσερού. 

Το θέμα πέρασε ''στα ψιλά'' γράμματα από την Πειθαρχική Επιτροπή του Νομού μας, όπως και πολλά τέτοια θέματα αφού είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.  Ο επίσημος χορηγός και στυλοβάτης της ομάδος του Δροσερού ο χειρούργος ορθοπεδικός και πρόσφατα νέος πρόεδρος της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Λεωνίδας Μαλιούφας δεν το άφησε έτσι το θέμα… υπέβαλλε ένσταση στην ΕΠΟ και όπως ήταν αναμενόμενο ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. Έτσι η ομάδα της ΔΟΞΑΣ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών όπως έπρεπε…

Αυτή η ΔΙΚΑΙΩΣΗ έρχεται να κλείσει τα στόματα πολλών ανθρώπων που καταφέρθηκαν προσωπικά εναντίον μου για την δημοσιοποίηση του θέματος αλήθεια πάντα δικαιώνει τους σωστούς ανθρώπους. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. οταν χανει το μαυροβουνι δε μας ενημερωνεις ομως. εκει ρεπορταζ δεν εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as min ixe tis diasundesis tou o malioufas k papala tha kerdize tin enstasi.esy ti pistevis xara oti meta apo tosous mines den mesolavisan gnostoi k agnostoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί ρε φίλε να πρέπει να έχει διασυνδέσεις ο Μαλιουφας για να κερδίσει το αυτονόητο; Επειδή η ΕΠΣ πεταει Αετό και δεν ξέρει τι της γίνεται; Και σιγά την ΕΠΣ που εκπροσωπεί στην τελική για να του έχουν και υποχρέωση. Το λάθος ήταν εξαρχής της ΕΠΣ Πελλας και τώρα δικαιώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. yparxei kai h le3h efeshhhh meta n doyme poios tha dikaiwthei se ena dikasthrio poy eixes mono to diko soy dikhgoro kai dikastes....oso g thn eps zakinthoy mexri kai h eidhseis bgalan ti ginetaiii kalhnyxta

      Διαγραφή
    2. Φίλε 9:15 Οι δικαστές όπως είπες είναι της τακτικής δικαιοσύνης και όχι αθλητικοί παράγοντες που ασκούν δοσοληψίες με σωματεία, όσο για την παρουσία δικηγόρου από την πλευρά μας τό κάθε σωματείο κάνει τις δικές του επιλογές, εσείς επαναπαυθήκατε πάνω στην απόφαση-έκτρωμα της Πειθαρχικής της ΕΠΣ Ν.Πέλλας και δεν αναθέσατε την υπόθεση σε δικηγόρο, η δε ΕΠΣΝΠ, ούτε και αυτή δεν παραστάθηκε διότι ήταν γνωστό ότι η απόφαση της Πειθαρχικής της Επιτροπής ήταν έωλη και δεν στηριζόταν πουθενά. Αν διαβάσετε το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ θα αντιληφθείτε πολλά. Εξ άλλου εμείς προειδοποιήσαμε ότι σέ περίπτωση που χρησιμοποιήσετε τον περί ου ο λόγος ποδοσφαιριστή τιμωρημένο ή τελούντα υπό τιμωρία θα κάνουμε ένσταση έσείς παρά τις προειδοποιήσεις μας τον χρησιμοποιήσατε. Τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες τών πράξεων σας. Οσο για τον υπαινιγμό στην αναφορά σας στην ΕΠΣ Ζακύνθου, σας απαντώ ότι είναι κι αυτή μία Ενωση όπως οι υπόλοιπες 52 που ανήκουν στην ΕΠΟ και λειτουργεί με τίς ιδιες εν πολλοίς διαδικασίες. Είναι δε τιμή για το Νομό Πέλλας που ένας δικός μας άνθρωπος-γέννημα θρέμμα του Νομού μας έφτασε να κατέχει ηγετικό ρόλο σε αυτή την ΕΝΩΣΗ.

      Διαγραφή
    3. Δάκρυσα......12:04.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.