Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φέτος το Πάσχα το αυγό το παίρνουμε από το www.monadikospiti.gr!


Tο αυγό είναι το δώρο που όλοι -μικροί και μεγάλοι- περιμένουν το Πάσχα και το monadikospiti.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που αναδεικνύει την ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση, μερίμνησε! Έτσι δημιούργησε μια υπέροχη συλλογή από πασχαλινά αυγά εξαιρετικά προσιτά για να τα χαρίσετε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Ξύλινο αυγό με λουλούδια 
https://www.monadikospiti.gr/item/11425/
Πανέμορφο και χειροποίητο, το κόκκινο αυγό είναι ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με μικρές λευκές μαργαρίτες. Χαρίστε το στο βαφτιστήρι σας ή στους καλεσμένους σας στο πασχαλινό τραπέζι. Μια υπέροχη και οικονομική πρόταση.

Μεγάλο κεραμικό αυγό 
https://www.monadikospiti.gr/item/11449/
Το μεγάλο μας αυγό είναι το σήμα κατατεθέν του monadikospiti.gr για το φετινό Πάσχα. Ζωγραφισμένο στο χέρι είναι ένα μικρό έργο τέχνης που έχει και χρηστική αξία καθώς “ανοίγει” και γεμίζει με κεράσματα!

Κόκκινο κεραμικό αυγό
https://www.monadikospiti.gr/item/11421/
Για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο παραδοσιακό χωρίς πολλές διακοσμήσεις, το πράσινο αυγό μας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και αυτό “ανοίγει” και γεμίζει με γλυκά εάν το επιθυμείτε. Συνδυάζεται όμορφα με την κοτούλα της ίδιας τεχνοτροπίας σε πράσινο ή κόκκινο χρώμα!

Kάντε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα στο www.monadikospiti.gr και πάνω από όλα με ασφάλεια. Το www.monadikospiti.gr θα συσκευάζει τα αυγά αλλά και όλα τα δώρα σας προσεκτικά και θα σας τα αποστείλει έτοιμα ως δώρα να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.