Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις προσωπικού στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας ύστερα από την υπ’ αριθ. 112α/2016 απόφαση του Δ.Σ, η οποία εγκρίθηκε με την αρ.5303/21-4-2016 όμοια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης ,ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού οκτώ (8) ατόμων , προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ,ειδικότητες , με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα :

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 8
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2 μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά: 1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 2. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών αλλοδαπής , ισοτιμία αυτού. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ 

ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σκύδρας (Δ/νση:Εθνικής Αντίστασης 20, τηλ:2381351827-6) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κα Σεμερτσίδου Νικολέτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους από τις 5-5-2016 ως και 9-5-2016. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.