Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χάσαμε την ανθρωπιά μας...


«Καλησπερα σε ολους τους φιλους..Χρησιμοποιω την αντλια χωρις βασικο ρυθμο δλδ σαν πενα λογω τις υπο που κανω τις τελευταιες μερες ακομα και χωρις Lantus...Δεν μπορω να της εξηγησω...Σημερα ανεβαινωντας για πεδιον του Αρεως στο φαναρι της Μαρνης και ενω πριν ειχα πιει μια ολοκληρη πορτοκαλαδα😲....! Αισθανομαι κατι σαν σεισμο...Δεν προλαβαινω και ενω ειχα μετρηθει 289!!! Αρχιζει να μου πεφτει χωρις να μπορω να αντιδρασω...Αλαρμ μεσα στην μεση του δρομου διακοπη της κυκλοφοριας...Πινω μια πορτοκαλαδα που εχω ακομα και μολις παει να ανεβει κανω το αμαξι λιγο στην ακρη μεχρι να συνελθω...Ουτε 2 λεπτα...Αρχιζει να μου πεφτει ξανα....Το μονο που εχω ειναι καραμελες glucotabs αρχιζω να τρωω την μια πισω απο την αλλη άλλα ενω εχω αδειασει το βαζακι αρχιζει παλι να μου πεφτει...Ψιλοχανω τις αισθησεις μου κραταω πατημενη την κορνα και προσπαθω να φωναξω βοηθεια σε καποιον απο τους περαστικους...Ειληκρινα λυπαμαι που το λεω περναγαν αυτοκινητα,πεζοι που με ειδαν οτι χρειαζομαι βοηθεια σε καποιους μιλησα ,απεναντι αστυνομια μεχρι και σε ασθενοφορο εκανα σημα για βοηθεια! Αποτελεσμα ΚΑΝΕΙΣ!!!! Το καλυτερο ενας που ηρθε κοντα και του ζητησα μια πορτοκαλαδα λογω διαβητη και υπο `μου ειπε δεν εχω!!!ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ενας ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια και απλα ΚΑΝΕΙΣ!!! Εχω αρχισει και νιωθω οτι με χανω...Δεν μπορω να κανω τιποτα...Τελευταια ελπιδα ενας αστεγος τοξικομανης που περναει κοντα απο το αμαξι και ενω εχω κρεμαστει απο το τιμονι του φωναζω βοηθεια με οση δυναμη εχω και με ακουει...Ερχεται κοντα του δειχνω το μπουκαλι της πορτοκαλαδας και τον μετρητη με την αντλια...Μου λεει πως δεν εχει χρηματα...Του δινω 10€ και του λεω πως αν μου τα φας θα πεθανω...! Αν μου φερεις δυο πορτοκαλαδες θα σου δωσω αλλα τοσα...Να ειναι καλα πηγε πολυ γρηγορα...Μου εφερε 2 μπουκαλια μισολιτρα τα οποια ηπια αμεσως...Τον ευχαριστησα και κρατησα τον λογο μου...Μεχρι να συνελθω πηγε απο μονος του και μου εφερε εναμιση λιτρο πορτοκαλαδα και κατι σοκολατακια...Μετραω 499 λεω δεν θα κανω διορθωση μεχρι το σπιτι μην εχουμε τα ιδια παλι...Στο πεδιον του Αρεως μου κανει αρχη υπο ξανα...Τρωω ενα κρουασαν και πινω ξανα ενα χυμο...397!!! Δεν κανω διορθωση και μπαινω τελικα στο σπιτι μου με 499!!!! Στο μισαωρο παλι 108!!!!!! Δεν καταλαβαινω τι εχω παθει για κανεναν λογο!!! Αυτο που με στεναχωρησε ποιο πολυ ηταν ολος αυτος. Ο κοσμος που ειδαν εναν ομορφο και ψηλο ανθρωπο😜😜😜😜😜😜😜😜😜 να ζηταει βοηθεια και ουτε καν γυριζαν το κεφαλι....Ντροπη και παλι ντροπη!  — ενοχλημένος».

Ανιχνεύσαμε από το διαδίκτυο την παραπάνω δημοσίευση 

Σε μια απρόσωπη Αθήνα η ανθρωπιά, η ανθρωπιά του κατά τα άλλα φιλεύσπλαχνου Έλληνα ανύπαρκτη. Φυσικά το σύστημα, το απρόσωπο σύστημα που όμως διευθύνεται και αυτό από ανθρώπους και πάλι ανύπαρκτο. Και αναρωτιόμαστε: Μήπως τελικά πρέπει να φτάσουμε στον πάτο για να διαισθανθούμε επιτέλους ότι αν δεν ξαναποκτήσουμε την ανθρωπιά, τη λεβεντιά, το φιλότιμο δεν έχουμε πλέον καμία θέση στον παγκόσμιο χάρτη, ούτε ακόμη και αυτού του ουραγού στην φιλευσπλαχνία, της οποίας τα πρωτεία για χρόνια κατείχαμε. 
Μήπως τελικά τα μόνα παραδείγματα εκδήλωσης ανθρωπιάς που απέμειναν σ’ αυτόν τον τόπο είναι οι κατά τα άλλα δακτυλοδεικτούμενοι και περιγραφόμενοι ως «περιθωριακοί», απόκληροι», «μιάσματα» συνάνθρωποί μας, από τους οποίους ΠΟΛΛΑ μπορεί να διδαχθούμε…..    



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.