Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγάθη Μακρίδου: Παρατυπιών συνέχεια


Έκπληκτη διάβασα για την συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σηφάκη και του Διοικητή της ΔΥΠΕ με μέλη του Δ.Σ. του Γ.Ν. Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, και αφορούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακές δομές του Ν.Πέλλας.
Προφανώς, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση τους η ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυση των εξαιρετικά σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας στον τόπο μας, δυστυχώς όμως η μεθόδευση της συνάντησης και η παράκαμψη των μελών του Δ.Σ δεν προοιωνίζουν θετική εξέλιξη.
Ο κ. Σηφάκης προτίμησε να συσκεφθεί με πιθανολογούμενα μέλη του Δ.Σ, γεγονός που φανερώνει την καθαρή πρόθεσή του για δημιουργία εγκάθετων φερέφωνων, χωρίς επί της ουσίας να τον ενδιαφέρουν τα πραγματικά προβλήματα των Νοσοκομείων.
Είναι αγωνιώδης και σε κάποιο βαθμό κατανοητή, η προσπάθειά που καταβάλει να παραμείνει στη κούρσα των διαγκωνισμών που παρακολουθούμε στον τόπο μας, όμως δεν μας είναι καθόλου χρήσιμη.
Οι φιλοδοξίες και οι μεθοδεύσεις τους δεν μας αφορούν, 
Μας αφορά όμως η δημόσια υγεία στον τόπο μας και για αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν κάτι.
Μακρίδου Αγάθη
Πολιτευτής ΔΗ.ΣΥΜ.Πέλλας-Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη10 Ιουνίου 2016 στις 10:59 μ.μ.

    Αγαπητη κυρια τα μελη του νεου ΔΣ του Νοσοκομειου Πελλας που παρευρεθηκαν στην συναντηση ειναι αρκετο καιρο τωρα μελη του νεου ΔΣ.Καλο ειναι να ενηνερωνεστε κσλυτερα πριν απευθυνετε κατηγοριες η νυξεις ( και δεν ειναι καθολου δυσκολο αυτο).Η κυβερνηση και ο βουλευτης δεν εχουν καμια σχεση με αδιαφανεις πρακτικες του παρελθοντος ( στις οποιες πρωτοστατησε το Κομμα που εκπροσωπειτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα εσύ νομίζεις ότι ακόμα είσαι μέλος του ΔΣ;αλλά πού να το πάρεις χαμπάρι όλο στο Facebook είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.