Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία «βόμβα» Δημάρχου Αλμωπίας: Εκχιονιστικό μηχάνημα του Καϊμακτσαλάν βρίσκεται παρατημένο στην… Πάρνηθα!!!



Καταγγελία «βόμβα» από το Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο: Εκχιονιστικό μηχάνημα που ανήκει στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν βρίσκεται παρατημένο και παροπλισμένο εδώ και πολλά χρόνια στην… Πάρνηθα!!!
«Το ανακαλύψαμε πρόσφατα μαζί με τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, σε πρόσφατη επίσκεψή μας στην Αθήνα», επισήμανε ο κ. Μπίνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Πέριξ» της TV100, προκαλώντας την έκπληξη όλων όσοι τον άκουσαν να «εκτοξεύει» αυτή την καταγγελία που εγείρει πολλά ερωτηματικά.
«Το πληροφορηθήκαμε από ανώτερο υπάλληλο της ΕΤΑΔ Α.Ε. (Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου)», πρόσθεσε ο δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε «χάθηκαν τα τιμολόγια αγοράς του μηχανήματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταφερθεί στην Πέλλα, όπου ανήκει»!!!.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά: 
Το θέμα το γνωρίζει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και ειδικότερα η αντιπεριφέρεια Πέλλας και τι έπραξε μέχρι σήμερα για αυτό; 
Επίσης είναι σημαντικό να πληροφορηθούμε (αν τελικά αληθεύει η καταγγελία του δημάρχου) για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει παροπλισμένο το εκχιονιστικό μηχάνημα στην Πάρνηθα και κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκαν τα σχετικά παραστατικά (για «τιμολόγια» μίλησε ο κ. Μπίνος) και δεν μπορεί να μεταφερθεί στην Πέλλα;
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τους αρμόδιους και μάλιστα άμεσα…  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη14 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:48 μ.μ.

    Να μας συγχωρησει ο δημαρχος, ειμαστε σιγουροι οτι απο τον φορτο εργασιας του δεν θυμαται αρκετα καλα το συγκεκριμενο θεμα. Στην συναντηση του Βουλευτη μαζι με τον Δημαρχο με τον αρμοδιο για τα χιονοδρομικα Διευθυντη της ΕΤΑΔ ο διευθυντης ενημερωσε οτι επιδιωκει ενα εκχιονιστικο μηχανημα που ανηκει στον Παρνασσο να το μεταφερει στο Καιμακτσαλαν και να προσπαθησει να αδειοδοτηθει για να μπορεσει να βοηθησει τον εκχιονισμο.Μαλιστα το μηχανημα, εφοσον αδειοδοτηθει θα βοηθησει στον εκχιονισμο του δρομου της Κερασιας. Σε οποια περιπτωση υπηρξε συνεννοηση να διαθεσει η ΕΤΑΔ ενα εκχιονιστικο και ο Δημος ενα ακομη εκχιονιστικο και το αλατι για τον συνεχη εκχιονισμο του δρομου απο Κερασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πινετε εκει στην Αλμωπια με αυτους που ψηφιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.