Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών - Δ. Πέλλας: "Αλαζονικό, καιροσκοπικό, αντιθεσμικό και αντιδημοκρατικό ολίσθημα του Δημάρχου Πέλλας"


Έντονη είναι η αντίδραση- απάντηση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας, στην χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου Γρ. Στάμκου σχετικά με την διακρατική συμφωνία Ελλάδας- πΓΔΜ για το Σκοπιανό ζήτημα. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Πέλλας χαρακτηρίζει "persona non grata" για την περιοχή, όποιον υιοθετήσει το περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας έχει ως εξής:

"Συνδημότισσες/ες,
Ως Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας αισθανόμαστε την ανάγκη αλλά και ηθική υποχρέωση να καταγγείλουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο το αλαζονικό, καιροσκοπικό, αντιθεσμικό και αντιδημοκρατικό ολίσθημα του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου, αφενός να χαρακτηρίσει ως «persona non grata» για το δήμο μας την οιαδήποτε «προσωπικότητα» δεν υιοθετεί θέσεις που να ταυτίζονται με τις δικές του για την επικείμενη συμφωνία μεταξύ της χώρας μας και της γείτονος, αφετέρου να διαμηνύσει πως θα αποθαρρύνει την «επίσκεψη και παραμονή της στην περιοχή μας», ισχυριζόμενος δε ότι λειτουργεί «διερμηνεύοντας τη βούληση και τις ευαισθησίες των πολιτών του δήμου Πέλλας».
Προφανώς και κατανοούμε τις ευαισθησίες των συντοπιτών μας, βεβαίως και σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα της ελεύθερης, με σεβασμό πάντα στα δημοκρατικά ήθη και τους νόμους του κράτους, έκφρασης του καθενός. Θεωρούμε όμως πολιτικά επαίσχυντη και αμφισβητήσιμης νομιμότητας πράξη, αιρετός άρχοντας, πολύ περισσότερο δε, η κεφαλή του Δήμου, να προβαίνει σε αντίστοιχες δηλώσεις και υιοθέτηση συμπεριφορών του είδους.

Συνδημότισσες/ες, αν ο κ. Στάμκος αντιμετωπίζει το Δ. Πέλλας ως «μαγαζάκι» του, πλανάται οικτρά. Αν αποσκοπεί στην «απαγόρευση» εισόδου σε όσες και όσους δεν έχουν λάβει τα διαπιστευτήριά του, πλανάται οικτρά. Αν στοχεύει στο να διχάσει το δημοκρατικό λαό της πόλης των Γιαννιτσών και του δήμου μας, πλανάται οικτρά. Αν επιθυμεί να διαχωρίσει τον ελληνικό λαό σε «πατριώτες» και «προδότες», πλανάται οικτρά. 
«Ευχαριστούμε» για τα μαθήματα ήθους, νομιμότητας, δημοκρατίας και πατριωτισμού που μας «προσφέρετε», κ. Στάμκο, αλλά πλανάστε οικτρά αν πιστεύετε ότι νομιμοποιείστε για τις πράξεις σας. 
Συνειδητοποιείστε και επανορθώστε το λάθος σας πριν να είναι αργά".

Η Οργάνωση Μελών
ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας
16/6/2018


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε καταλάβει ότι ο λαός είναι εναντίον σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Ας μην σχολιάσω όλα τα παραπάνω.Αλλα η τελευταια προταση "πριν ειναι να είναι αργά" τι σημαίνει?...Τι ακριβώς μπορεί να συμβεί εαν τελικά έρθει αυτό το αργά?
    Φαντάζομαι ότι το μόνο που μπορει και να κάνετε είναι να βγάλετε τις κουκούλες...
    Και κάτι ακόμη:γιατί γράψατε την επιστολή στα Ελληνικά και δεν εμπνευστηκατε από τον αχαρακτηριστο Βουλευτή ΣΦΥΡΙΖΑ Ημαθίας και δεν την βγάλατε στη γλώσσα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί ταιριάζουν γάντι σε αυτό που πάτε να κάνετε. Ντροπή σας να αποφασίζετε με αλακαρτ κυβερνητικές πλειοψηφίες ακόμα και στα εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε Δήμαρχε. Δεν έχουν συνειδητοποιησει τι πάνε να κάνουν οι Εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑΜΚΟ , ΕΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ντομάτες είναι φθηνές και ώριμες αυτή την εποχή...
    Γιατί οι σύντροφοι του ρουμπίκωνα είναι πιο μάγκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως και να το δεις είναι πολυ πιό ωραίοι μάγγες!!!

      Διαγραφή
  7. Αγαπητη Οργανωση Μελων ΣΥΡΙΖΑ,

    Προφαβως εχετε παντελη ελλειψη ντροπης και ηθους για να γραφετε αυτα που γραφετε.

    Η νεολαια σας δεν ηταν το 2008 που ειχε παει στα Σκοπια και διαδηλωνε υπερ της ΠΓΔΜ?
    Ο Τζανακοπουλος δεν ηταν που ετρεχε στα Σκοπια για διαδηλωσεις ως αρχηγος της νεολαιας του ΣΥΡΙΖΑ?

    Και εχετε το θρασος να αντιπροταθειτε πολιτικα στον δημαρχο για αυτα που ειπε? Πατε καλα? Φανταζομαι πως οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα σας κανουν κοθωνια συριζαιοι που οταν βλεπατε την Τζακρη και Σηφακη ολη μερα στο δημαρχειο με εναγκαλισμους δεν λαλουσατε. Τωρα παρτε τον Σταμκο χερι-χερι και ξανακαντε τον δημαρχο για τριτη φορα {γιατι τις αλλες δυο απο εσας εκλεχθηκε} για να σας λυσει εκτος απο το Σκοπιανο και τα υπαρξιακα σας προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.