Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θ. Μάτσιος: Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό


Έξαλλος ο πρώην αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού με τον Τσίπρα: Λυπάμαι για λογαριασμό του

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα  ψηφίσει» ανέφερε ο Θωμάς Μάτσιος που έγινε αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της ΝΔ
Την έντονη αντίδρασή του εξέφρασε ο πρώην αντπρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θωμάς Μάτσιος, μετά την αναφορά του ονόματός του στη σφοδρή αντιπαράθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Στην κόντρα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενεπλάκη ο… Εδεσσαϊκός και ένας παράγοντάς του που στο παρελθόν είχε γίνει viral για τις… μπερδεμένες δηλώσεις του έπειτα από έναν αγώνα της ομάδας του που είχε αναβληθεί.

«Ποτέ δεν περίμενα να δεχτώ τέτοιο bullyίng από έναν αριστερό πρωθυπουργό, τον οποίο είχα μάλιστα ψηφίσει τον Γενάρη τον 2015. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για τον Τσίπρα, τον είχα ψηφίσει και γελάστηκα και εγώ όπως όλος ο κόσμος. Δεν το περίμενα να με διακωμωδήσει στη Βουλή. Δεν με σεβάστηκε καθόλου. Αν ήμουν μέσα στη Βουλή, θα έλεγα λυπάμαι για λογαριασμό του», δήλωσε ο κ.Μάτσιος στα Παραπολιτικά.

«Αυτός έχει παιδιά. Εγώ δεν έχω οικογένεια για να με προσβάλει έτσι; Και εμένα ο πατέρας μου ήταν Αριστερός και έκανε φυλακή. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο να κάνω; Να φτάσω στο σημείο να αυτοκτονήσω από ντροπή; Φτάνει πια», είπε ο ίδιος στην εφημερίδα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Καλά ρε Θωμά είσαι αριστερός και δεν το ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.
    ΤΡΙΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥ΄ΛΙΓΚ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ Κ.Λ.Π
    ΤΕΤΑΡΤΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΠΕΜΠΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΓΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια να λες εσύ και το ..κομμάτι σου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάντα Κυβέρνηση .

      Διαγραφή
  3. Κοκκαλο μεχρι το μεδουλι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Θωμά δεν τα λέει για εσένα αλλά για το ανερχόμενο αστέρι πίσω σου, τον δήμαρχο, άλλα έλεγε και άλλα έκανε, άλλα το ταλέντο του φάνηκε το 2010, εσύ μια χαρά είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Θωμά μην ξαναπείς την λέξη αυτοκτονία ούτε καν να το σκεφτείς για κανένα λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε για πλάκα να στεναχωριέσαι για τα ρεμάλια, κύριος ήσουν κύριος θα είσαι στην καρδιά μας. Αυτοί δεν ξέρουν τι λένε και έχουν φέρει τους Ελληνες σε απόγνωση τα κοπρόσκυλα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.