Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση – Πρόγραμμα Δήμου Σκύδρας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Με θρησκευτική ευλάβεια, με αυτογνωσία και λαμπρότητα  ο Δήμος Σκύδρας  τιμά και φέτος τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821.
Για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις, (συνοπτικό πρόγραμμα): 
*’Ωρα 07:30’, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες της Εκκλησίας μας και η Φιλαρμονική του Δήμου θα περιέλθει στους δρόμους της πόλης παίζοντας τον Εθνικό Ύμνο κι εμβατήρια.
*’Ωρα 08:00’ και 18:40’, έπαρση και υποστολή της σημαίας αντίστοιχα, μπροστά στο Δημαρχείο.
*’Ωρα 10:15΄, τέλεση δοξολογίας στους Ιερούς Ναούς: Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου Σκύδρας και Ύψωσης Τιμίου Σταυρού Καλής.
*΄Ωρα 10:30’, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στη Σκύδρα  από την εκπαιδευτικό του Γενικού Λυκείου  Σκύδρας  Φλωρεντία Αργυροπούλου και στην Καλή από τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλής Τρύφωνα Γιόντη.
*Ακολουθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο της Σκύδρας και της Καλής. 
*’Ωρα 12:00’, η μεγάλη παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο) Σκύδρας.
Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις Τοπικές μας Κοινότητες.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλες  και όλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες μας με πίστη, ευγνωμοσύνη, ομοψυχία και ενθουσιασμό  να συμμετάσχουν στη μεγάλη, διπλή γιορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού διακηρύσσοντας  και επιβεβαιώνοντας τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση και συμπεριφορά μας στην προάσπιση και στην προαγωγή  των πανανθρώπινων, οικουμενικών αρχών κι αξιών.
 Και φυσικά η γαλανόλευκη σημαία μας, ας κυματίζει ψηλά και περήφανα  σε κάθε σπίτι, σε κάθε 
μπαλκόνι!   

Με εκτίμηση
Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Τώρα ειδικά, πιο πολύ από ποτέ, το απαιτούν οι περιστάσεις, να κυματίζει η σημαία μας, και φυσικά να παιχθεί το υπέροχο εμβατήριο Μακεδονία ξακουστή, να ακουστεί παντού, να μας τονώσει το εθνικό και πατριωτικό αίσθημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ακουστεί το Μακεδονία ξακουστή στην Σκύδρα θα ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών.Τα λέμε για να περνά η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανείς δεν είπε ότι έτσι θα ανατραπεί η συμφωνία των Πρεσπών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να διαμαρτυρόμαστε δεχόμενοι ότι μας φέρνουν. Επί του πρακτέου τώρα αν θέλουμε να δούμε αλλαγή στην Ελλάδα και να μην τα λέμε (όντως) μόνο για να περνά η ώρα τότε να μάθουμε να σκεφτόμαστε και να μάθουμε να ψηφίζουμε, τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.