Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου του Δάνη Τζαμτζή


Σας προσκαλώ στην παρουσίαση του βιβλίου μου «ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Βουλευτής, πρώην Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, τέως Πρόεδρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 
Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας 
Νίκος Φώτος, εκπαιδευτικός, παλαιός ΟΝΝΕΔίτης, πρώην Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας 
Δάνης Τζαμτζής, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα 
Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Χατζηδημητρίου. Το βιβλίο θα διατεθεί δωρεάν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Κατ'αρχάς,η τιμή του βιβλίου θεωρώ ότι είναι εφάμιλλη του συγγραφέα.Δωρεάν έντυπο υλικό είναι μόνο το διαφημιστικό και αυτό ακριβώς είναι και το βιβλίο.Όσο για τη Πρώτη Γραμμή;Η μόνη γραμμή που ακολούθησες Δάνη τόσα χρόνια ήταν η Κομματική.Σε χώνεψε και σε απέβαλε και το κόμμα σου και κυρίως οι ψηφοφόροι,ο κόσμος της Πέλλας για τον οποίο και εσύ όπως και όλοι οι λοιποί πότε δε νοιαστήκατε.Και έμεινες να περιοδεύεις από εκδήλωση σε εκδήλωση ζητώντας κάτι τελευταίο πριν τη σύνταξη αφού έτσι κι αλλιώς Εργασία λέξη άγνωστη και σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με φωτο-αλμπουμ από εκδηλώσεις και πανηγύρια που βαφτίζεται βιβλίο ούτε δημοτικός σύμβουλος δεν εκλέγεσαι. Δάνη δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά δεν πρόκειται να εκλεγείς.Στο λέω εγώ μια φίλη από τα παλιά που βλέπει πως κουρασες και κουράστηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΔΑΝΗ,ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΝΩΡΊΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΏΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟΙ,ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥ ΓΕΛΙΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δανη μας εχεις κουρασει τα παξιμαδια τα εβαλες στο βιβλιο για να δω το χρωματους δεν χορτασες με την πολιτικη φτανει πια ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν εχεις τζαμπα εκδότη...αυτά είναι ε όχι και συγγραφεας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.