Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορεία διαμαρτυρίας κατοίκων των Διαβατών για το κέντρο φιλοξενίας


Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν κάτοικοι των Διαβατών στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα που, όπως υποστηρίζουν, έχουν δημιουργηθεί από την άφιξη προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο φιλοξενίας της περιοχής.

Οι κάτοικοι έκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης -Κιλκίς και πραγματοποίησαν πορεία προς τη Συμμαχική οδό, κοντά στην οποία βρίσκεται η δομή φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών, το πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπλόκο για να εμποδίσουν την προσέγγιση των συγκεντρωθέντων στη δομή, οι οποίοι ζητούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση του κέντρου φιλοξενίας, περισσότερη αστυνόμευση και επαρκή φωτισμό στην περιοχή.

Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι συγκεντρωθέντες έχουν, ήδη, αρχίσει να αποχωρούν.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε ότι η συγκέντρωση ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία, επισημαίνοντας ότι ειναι επιτακτική η ανάγκη να επιλυθούν ζητήματα. Το πρώτο, όπως είπε, είναι να μπει ένα δρομολόγιο από την πλευρά του ΟΑΣΘ, από το πρωην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, δηλαδή από την ανοιχτή δομή, με τερματικό σταθμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυπηρετούνται οι πρόσφυγες. Το δεύτερο θέμα αφορά, όπως είπε ο δήμαρχος, «στην ανάγκη να υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση» και το τρίτο στο να φωταγωγηθεί καλύτερα η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης -Κιλκίς στο συγκεκριμένο σημείο, ούτως ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Και πολύ άργησαν να ξεσηκώθουν μην υποκύπτετε σε κανέναν κανένας δεν μπορεί να σας επιβάλλει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΗΔΗ ΔΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;
      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΎΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
      ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ! ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΣΟ ΟΙ ΚΥΒΡΡΝΩΝΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

      Διαγραφή
    3. Γιατι ρε μεγαλε εσυ απο την σεληνη κατεβηκες.μονο οι αλλοι φταινε ποτε εμεις.Εσυ που ψηφιζες στο φεγγαρι.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.