Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Αυτή την κρίση θα την περάσουμε ενωμένοι


«Η καταβολή του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης, το ελάχιστο που μπορώ να κάνω»

Η υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τον τελευταίο μήνα δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία μας. Η πανδημία που έχει ξεσπάσει δοκιμάζει τις αντοχές της κοινωνίας. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να χάσουν χρόνο προχώρησαν στη λήψη δύσκολων αποφάσεων, όμως αναγκαίων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του προβλήματος.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια και τηρούν τα δύσκολα μέτρα, αισθάνονται και πάλι ασφάλεια ότι το Κράτος είναι παρόν και έτοιμο να τους υπηρετήσει.

Η σημερινή πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού φανερώνει με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα. Δεν υπάρχουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Το κάλεσμα του προς τους Βουλευτές του κόμματος μας και η προτροπή του να ακολουθήσουν το παράδειγμα και τα υπόλοιπα κόμματα είναι τρανή απόδειξη ότι αυτήν την κρίση θα την περάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, σηκώνοντας ο καθένας από εμάς το βάρος που του αναλογεί.

Προσωπικά, έχω ήδη δηλώσει το αυτονόητο, ότι προχωράω στην καταβολή του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες, ως το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.

Όλοι εμείς, μαζί, συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει αποδώσει καρπούς κρατώντας την καμπύλη της εξέλιξης του κορονοϊού στη χώρα μας σε χαμηλά επίπεδα. Συνεχίζουμε τη μάχη για να βγούμε νικητές, γρήγορα και με το μικρότερο κόστος.

Ακούμε τους ειδικούς. Μένουμε σπίτι. Μένουμε ασφαλείς!

Είναι μια μάχη και ενωμένοι θα την ξεπεράσουμε!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καλα μας πρηξατε ολοι σας μ'αυτο το θεμα, λες και θα σας λειψουν. Το 50% δινεται για κανα δυο μηνες αλλα μετα που θα περασει ολο αυτο θα σας δουμε. Ο κοσμακης θα ζοριζετε μιας και τωρα ειναι σε εργασιακη απραξια και αυτο θα το βρει μπροστα του, ενω εσεις θα συνεχιζετε παιρνετε τα φραγκα. Εαν ειστε σωστοι βγειτε και πειτε οτι δινω το 100% της βουλευτικης μου αποζημιωσης μεχρι να ορθοποδησει η χωρα και τοτε να σας χειροκροτησουμε. Οχι τωρα που σας γλυφουν με τα σχολια και τα λαικ επωνυμα και καλα να τους δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν ειστε σωστοι βγειτε και πειτε οτι δινω το 100% της βουλευτικης μου αποζημιωσης μεχρι να ορθοποδησει η χωρα ......
    ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ.Λ.Π, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ;
    KATA TA AΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Η καταβολή του 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης, το ελάχιστο που μπορώ να κάνω»
    ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί μας δείχνεις την φωτογραφία με τον Κούλη ; Με τον Σαμαρά που ήσουν περισσότερο φίλος δεν είδαμε κάτι σημαντικό για την Πέλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να αφήσει να αιωρείται στο μαντρί ότι έχει ιδιεταιρες σχέσεις με τον κύκλο του Κούλη.
      Με τον Κούλη ρε μεγάλε;

      Διαγραφή
  5. Εκτός του 2:22 (που κάπου το εχασε) όλοι έχετε δίκιο μεγάλο. Και αφού βρε Διονύση μου κάνεις το ελάχιστο ποιος σε εμποδίζει να κάνεις το μέγιστο? Μήπως το όλο έργο είναι στημένο για να βγείτε μετα από 2-3 μηνες και να μας πείτε λυπούμαστε αλλά πρέπει να κόψουμε μισθούς και συντάξεις?. Λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.