Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασπίδες προστασίας προσώπου παραχώρησαν ιδιώτες στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε, την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, από την εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ, 50 ασπίδες προστασίας προσώπου.

Πρόκειται για ειδικές ασπίδες προσώπου που κατασκευάστηκαν και προσφέρθηκαν δωρεάν στο Δήμο Σκύδρας από τη συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να ενισχυθεί ο εξοπλισμός προστασίας που χρησιμοποιεί το προσωπικό του Δήμου Σκύδρας και μάλιστα αυτό που ασχολείται με την καθαριότητα, τις εξωτερικές εργασίες και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Η εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ με βάση τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Σκύδρα δραστηριοποιείται μ΄ επιτυχία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εδώ κι αρκετές δεκαετίες, πάνω στο σχεδιασμό και στην κατασκευή ποιοτικών και καινοτόμων υλικών συσκευασίας για προϊόντα διατροφής κ.α.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή τη συγκεκριμένη δωρεά ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΣΟΥΛΗΣ ΑΒΕΕ και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Χρυσόστομο Στόγιο, ευχόμενη, παράλληλα, υγεία, δύναμη και συνέχιση της επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας και προσφοράς του στον τόπο μας.

Η ενίσχυση του κοινού και συλλογικού μετώπου αλληλεγγύης και προσφοράς μ΄ ενέργειες, όπως η συγκεκριμένη κι όσες ακολουθήσουν, είναι μαζί με τις συστάσεις και τις οδηγίες των αρμοδίων, τα μεγάλα μας μέσα κι «όπλα» στη νίκη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.