Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Εγκλωβισμένο" ζευγάρι Ελληνοαμερικάνων στον Άγιο Λουκά του Δήμου Πέλλας λόγω κορωνοϊού!


"Αιχμαλωτισμένο" σε αναγκαστική καραντίνα στον Άγιο Λουκά του Δήμου Πέλλας είναι εδώ και δύο μήνες ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικάνων, το οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα για να "αποχαιρετίσει" τους γονείς του και συγκεκριμένα τις δύο μανάδες του που έφυγαν από τη ζωή εν μέσω κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του star, ο Νίκος και η Χαρούλα από τον Αγιο Λουκά ζουν και μένουν μόνιμα στο Κονέκτικατ Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου διαθέτουν δική τους επιχείρηση εστίασης. Έχουν τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια και κάθε καλοκαίρι έρχονται να δουν τους γονείς του και συγκεκριμένα τις μανάδες τους, αλλά και τα μέρη που μεγάλωσαν, καθώς είναι πάρα πολλά τα χρόνια που έφυγαν από την Ελλάδα για την Αμερική.
Φέτος όμως η μοίρα τους έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, όταν πριν από δύο μήνες το ζευγάρι ήλθε στον Άγιο Λουκά για να "αποχαιρετήσει" ο Νίκος τη μητέρα του που πέθανε. Λίγες ημέρες μετά όμως έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της συζύγου του,  της Χαρούλας.
Και όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη ο κορωνοϊός, αναγκάζοντας το ζευγάρι των συμπατριωτών μας, εδώ και δύο μήνες να βρίσκεται σε... αναγκαστική καραντίνα στο χωριό, μακριά από τα παιδιά και τα εγγόνια τους, αφού δεν μπορούν να αναχωρήσουν για την Αμερική, στην οικογένειά τους και στις δουλειές του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Μα δεν μπορει να γινει κατι αλλο...δεν ειναι οι μοναδικοι που εγκλοβιστηκαν!ευκαιρια να χορτασουν τον τοπο τους! Παντως δεν φταιει το ελληνικο κρατος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα εδώ παρά στην ΗΠΑ Με αυτά που ακούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλύτωσαν την ένεση με χλωρίνη με τον βλάκα που έχουν για πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.