Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του


 Στην Ασφάλεια κρατείται ο 63χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του γιού του, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα, ενώ ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων το έγκλημα σημειώθηκε στη διάρκεια λογομαχίας, χωρίς μέχρι στιγμής να διευκρινιστούν τα αίτια του καβγά.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αν ειναι δυνατον το παιδι του. Τουλαχιστον μην τον ονομαζετε πατερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλάρωσε. Εάν δεν έχεις ζήσει με χρήστη μην μιλάς καλύτερα. Άφησε τους συναισθηματισμούς για αλλού. Φρόντισε να μην σου τύχει. Τότε θα σου πω κι εγώ τί γονιός θα είσαι.

      Διαγραφή
    2. Μην σου τύχει άσε τα λόγια τα μεγάλα

      Διαγραφή
  2. Αχ να μην λεμε μεγαλα λογια! Το παιδι γιατρο χρειαζοταν! Ποσο ευκολο ομως ειναι να παρεις εναν νεαρο και να τον πας στον ψυχιατρο? Σιγουρα αυτος ο πατερας αγαπουσε το παιδι του περισσοτερο απο εμας που τον κατακρινουμε....Δεν δικαιολογω αλλα ποιος ξερει ποσο πολυ ειχε αγανακτησει! Ισως αν δεν εκανε το κακο ο πατερας να το εκανε καποια στιγμη ο γιος! Πισω απο κλειστες πορτες δεν γνωριζουμε τι γιμεται! Ο θεος να συγχωρεσει και τους δυο και κσλο παραδεισο στο παλικατι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος δεν εχει ζησει μεσα στο σπιτι του τετοιου ειδους καταστασεις ξυλοδαρμους φασαριες καθημερινες κτλ δεν δικαιουται να μιλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.