Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Όλα έτοιμα για την επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων στα θρανία



Ο Δήμος Αλμωπίας, μετά τις σχετικές ενέργειες για να τεθούν σε λειτουργία τα Λύκεια, ολοκληρώνει τις παρεμβάσεις του στα Γυμνάσια με απολυμάνσεις όλων των χώρων.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουν μεταφερθεί οι καθαρίστριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στα σχολεία που θα λειτουργήσουν, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ο επαυξημένος καθαρισμός  των χώρων.
Επίσης, τα σχολεία έχουν προμηθευτεί αντισηπτικά, χαρτοπετσέτες, ποτήρια μιας χρήσης, μάσκες και γάντια.
Είμαστε όλοι εδώ, κάνοντας ό,τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσουμε την ομαλή και πάνω απ’ όλα ασφαλή, επιστροφή των παιδιών μας στα σχολεία.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
    1.ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
    ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΕΡΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΑΝ; ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ, ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΌΠΟΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΜΕΤAΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ: ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;
    2. ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΗΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΕΠΑΥΞHΜΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.
    ΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΥΞHΜΕΝΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ;
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.