Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών: Επίκαιρη και αγωνιστική η εργατική Πρωτομαγιά – Ο δήμος Πέλλας από τις περιοχές της Ελλάδας με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας


Η φετινή ημέρα της Πρωτομαγιάς, είναι μέρα αγώνα και προσπάθειας να κρατηθούμε όρθιοι ως εργαζόμενοι σε αυτό που έρχεται
Το σοκ στην αγορά εργασίας που ετοιμάστηκε από τον κ. Βρούτση και την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ονομασία “RecoveryPlan”. Το σχέδιο της επόμενης μέρας μετά την καραντίνα που το πρώτο που προβλέπει είναι η καταβαράθρωση του κατώτατου μισθού. Η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο να καταστήσει μόνιμες τις ρυθμίσεις που πέρασε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για την περίοδο της καραντίνας.
Ο δήμος Πέλλας, τα Γιαννιτσά, είναι από τις περιοχές της Ελλάδας με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας.
Γνωστές πολιτικές χρόνων «έκλεισαν» χιλιάδες θέσεις εργασίας, αρχικά στην κλωστοϋφαντουργία και στη συνέχεια και σε άλλες μικρές επιχειρήσεις. Σήμερα κι ενώ ο ελληνικός λαός αγωνίστηκε σκληρά για να βγει από τα μνημόνια, η ΝΔ θέλει να τα επαναφέρει στον χώρο της εργασίας και στην οικονομία της χώρας.
Κι αυτό που έρχεται ως λαίλαπα να συμπληρώσει την αδυναμία στήριξης της πραγματικής κοινωνίας, είναι αδυναμία προστασίας της πρώτης κατοικίας. Το προηγούμενο σχέδιο έληξε και οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους δείχνουν τους πλειστηριασμούς να είναι στην πρώτη γραμμή.
Οι μειώσεις μισθών στο 50% με την εκ περιτροπής εργασία, η πλήρης κατάργηση εργατικών δικαιωμάτων, η απελευθέρωση των απολύσεων, οι δανεικοί εργαζόμενοι μεταξύ των επιχειρήσεων, οι εργολάβοι ψυχών στην καθαριότητα, προμηνύουν το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στον χώρο εργασίας που ετοιμάζεται. Η εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα απεργίας, ημέρα αγώνων, ημέρα αλληλεγγύης και συλλογικής διεκδίκησης. Οι μήνες που έρχονται θα είναι δύσκολοι για όλους μας. Πρέπει να βρεθούμε ξανά ο ένας πλάι στον άλλο.
Και να παλέψουμε για ότι με κόπο κατακτήσαμε. Να παλέψουμε μαζί για να μη μείνει κανείς μόνος του στα δύσκολα της εποχής μετά την καραντίνα…..
Καλή εργατική Πρωτομαγιά.

ΣΥΡΙΖΑ ΟΜ Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Ντροπή σας αριστεροί με δεξιές τσέπες, γιαλαντζί κομουνιστές, 4 χρόνια το μόνο που κάνατε Εκτός από το ψεμα σας οι καλυτέρευση των σσχέσεων με τις USA ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βούλωστο βρε φανατικέ ,κολλημένε που το σημερινό πρόβλημα σου είναι οι σχέσεις της Ελλάδας με την Αμερική και θέλεις να σε πιστέψουμε!!!

      Διαγραφή
    2. Πήρε μπροστά το κομματικό γραφείο και άρχισαν οι απαντήσεις....

      Διαγραφή
    3. Με πήρε τηλέφωνο ο Τσίπρας να απαντήσω στο βαθυστόχαστη δημοσίευση σου.Εσύ πρέπει να είσαι του Κ.Κ.Ε που σε απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα οι σχέσεις της Ελλάδας με τις Η.Π.Α.

      Διαγραφή
  2. τα καλσόν να προσέξετε επαναστάτες του κ@λου, ξεφτιλίσατε την αριστερά.αλείψατε βούτυρο στο ψωμί του ...κουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικό σου καλσόν ίσως, επειδή είναι πολύ λεπτό και γυαλιστερό.

      Διαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ1 Μαΐου 2020 στις 9:14 μ.μ.

    Δε ντρεπεστε εσεις που μιλάτε για την αριστερά ετσι? Ξερετε γιατι εκτελεσαν τους 200 στη Καισαριανή? Γιατι δε δέχτηκαν να συμμαχησουν με τον κατακτητή όπως κανα οι προγόνοι σας. Αφου είστε καλα με το Κούλη μη γκρινιάξετε που θα πεινάσουν τα παιδιά σας. Αλλα δε σας νοιζει μαλλον αρκει να κυβερναει η δεξια . Εχετε και λόγο παναθεμα σας. Αν σας εκλεινε ο Συριζα τις εκκλησιες θα χατε λυσαξει. Τωρα το βουλωνετε. Εχετε καταντησει αηδιαστικοι με τη στενομυαλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μας πεις γιατι εκτελέστηκαν 22.000.000 στη Ρωσία από τον Στάλιν;68.000.000 στη Κίνα από τον Μάο Τσε Τουνγκ;Που μας το παίζεις και ξερολας;Φασιστακο...

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς ο λαός δεν ξεχνάει ότι δεν έχουν καμία σχέση η αγωνιστές της αριστεράς που έδωσαν την ζωή τους στον αγώνα με τους σημερινούς δήθεν αριστερούς βολεμένους με τα εκατομμύρια στις τράπεζες

      Διαγραφή
    3. Οχι δε ξερω να σου απαντησω. Ειμαι αγράμματος. Αλλα ξέρω οτι ο πατέρας μου δε σπούδασε λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Ο παππούς ηταν στη γυάρο κι ο πατριώτης ο παππούς σου φορούσε γερμανικη μπότα. Καταλαβες ? Αντε στο κλουβι σου τωρα και μη ξεχασεις στις 6 να βαλεις χαρδαλια.

      Διαγραφή
    4. Προς 12:25 .Πρώτον τους σκότωσε όλους ο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον αν ξαναβγεί θα σκοτώσει και εσένα , τρέμε , τρέμε. Προσέξτε (όχι εσύ βέβαια ) σε τρεις μήνες μην τον ψάχνετε , εσείς που τώρα βρίζετε!!!

      Διαγραφή
    5. 10.00 δεν με να νοιάζει αν είσαι αγράμματος η αν ο παππούς σου ήταν στη Γυάρο ή οπουδήποτε αλλού με νοιάζει να μην πετάς αρλουμπες μάθε για τις θηριωδίες του κομμουνισμού και ύστερα πες ότι θέλεις.10.10 πραγματικά θέλεις να ασχοληθώ μαζί σου ανθρωπάκι;Τι ασυναρτησίες λες ρε κολλημενε;

      Διαγραφή
    6. Προς 2:33 Βρε υποκριτικό μίασμα δεν σε νοιάζει αν ο συμπολίτες σου έμειναν αγράμματοι ή τους έστειλαν στην Γυάρο και σε νοιάζει αν εκτελέσανε 50 ή 100 εκ Ρώσους ή Κινέζους;;; Θα πεθάνεις έχοντας την εντύπωση ότι η ιστορία είναι αυτή που έμαθες από τον Καρατζαφέρη , τον Πλεύρη , τον Κασιδιάρη και τον Βελόπουλο!!!

      Διαγραφή
    7. ΠΡΟΣ.2.33 22.000.000 ΡΩΣΟΥΣ 68.000.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    8. Κοίτα ανθρωπάκι 4.10 προφανώς και δεν με νοιάζει ούτε για τους Κινέζους ούτε για τους Ρώσους ούτε και τον άλλον που είναι αγράμματος με νοιαζει η αλήθεια το καταλαβαίνεις απολιθωμένο ζώον;Όσο για τον Πλεύρη και το υπόλοιπο συνοθηλευμα χάρισμα σου.

      Διαγραφή
    9. Δυστυχώς για σένα 4.19 είμαι εδώ για να σου μάθω την αληθεια.

      Διαγραφή
    10. Ανάφερε τις πηγές τότε σου τότε νέε Κικέρων για τα 68.000.000 Κινέζων και 22.000.000 Ρώσων!!!

      Διαγραφή
    11. Απαρνιέσαι τον πατέρα του συντρόφου σου του Πλεύρη;;;Αρχισες τις κολοτούμπες!!!

      Διαγραφή
    12. 10.12 όχι πιτσιρίκα δεν θα σου δώσω μασημένη τροφή να ανοίξεις τα γκαβα σου να μάθεις.10.17 διαβαζεις τι γράφεις;Βγάλε την περίληψη και πάμε από την αρχή.

      Διαγραφή
    13. Μου άρεσε η ακρίβεια ΄68.000.000 , πρέπει να είσαι πολύ διαβασμένος , αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σκοτώσουν και εσένα!!!

      Διαγραφή
  4. Ο Δήμος Πέλλας έχει μεγάλη ανεργία; δεν το πιστεύω,αφού ολοι δουλεύουν στα φουγάρα των εργοστασίων της Τζάκρη.Αρε κολλημένοι αριστεροί το άσπρο μαύρο το κάνετε με τα ανοιχτά μυαλά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετακόμισαν στην Λάρισα και δουλεύουν στο εργοστάσιο πλαστικών του φίλου του Μητσοτάκη που τώρα μετατράπηκε σε ραφτάδικο και κάνει μάσκες.

      Διαγραφή
  5. έμενα σαν αριστερό με θίγει όταν με βάζετε μαζί με αυτούς του καιροσκόπους του συριζα στην ίδια μοίρα ,αυτοι δεν έχουν καμιά σχέση πρακτική με την αριστερά μεταλλαγμένοι του πασοκ είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ γνήσιε αριστερέ Τροτσκιστής είσαι;;;

      Διαγραφή
  6. Θα χορτάσεις ΚΟΥΛΗ τώρα γνήσιε Αριστερέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.