Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εύβοια: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος στον Κάλαμο


Μεγαλώνει ο τραγικός απολογισμός από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Εύβοια. Πριν από λίγα λεπτά ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε σε παραλία στον Κάλαμο και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες ότι πρόκειται για τον άνδρα που ήταν αγνοούμενος από την Εύβοια. 
Πρόκειται για το όγδοο θύμα της φονικής κακοκαιρίας. Σημειώνεται ότι η σορός του 72χρονου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου έγινε και επίσημα η ταυτοποίηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Όλοι αυτοί που υπέγραψαν για τα παραμύθια που τους σέρβιραν με ψεύτικες φωτογραφίες ... να ξανά υπογράψουν με δυο χέρια αν γίνει το κακό στην εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τη χθεσινή ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια είναι αυτονόητο ότι ο κατεξοχήν υπεύθυνος , ο πολύς κύριος Χαρδαλιάς εάν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και ευθύνης μέσα του θα πρέπει να παραιτηθεί και να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Διότι επρόκειτο για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που είχε εγκαίρως προβλεφθεί και υπήρχε η δυνατότητα λήψης μέτρων. Αντί όμως ο ανεκδιηγητος αυτός άνθρωπος να ασχοληθεί σοβαρά με μια πραγματική απειλή το μόνο που έκανε ήταν απ' το πρωί ως το βράδυ να ψάχνει τρόπους παρέα με το φιλαράκι του Τσιοδρα για το πώς θα περιορίσουν ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών. Σε αντίθετη περίπτωση ο προϊστάμενος του τον οποίο εμείς οι συντηρητικοί πολίτες με μια ισχνή πλειοψηφία του δώσαμε την εξουσία για να κυβερνά με μέτρο και λογική και όχι με αυτό τον απολυταρχικό τρόπο , είναι υποχρεωμένος να τον ΑΠΟΛΎΣΕΙ. Γιατί κύριοι η αγγελική. ψυχούλα του οκταμηνου βρέφους απαιτεί δικαιοσύνη. Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ότι ντρέπομαι που δεν βάζω το όνομα μου κάτω από τις σκέψεις μου αυτές αλλά δυστυχώς φίλοι στην Ελλάδα του 2020 η ελευθερία της άποψης έχει καταργηθεί και ο υπουργός προστασίας του πολίτη καραδοκεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.