Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα του αν. Διοικητή του Γ.Ν. Πέλλας- Ν.Μ. Γιαννιτσών, Βαγγέλη Λόγγου, για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


"Σήμερα περισσότερο από ποτέ ο εμβολιασμός έχει τον δικό του συμβολισμό και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ". 
Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο αν. Διοικητής του Γ.Ν. Πέλλας- Ν.Μ. Γιαννιτσών, Βαγγέλης Λόγγος, στο μήνυμά του για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Ολόκληρο το μήνυμα του κ. Βαγγέλη Λόγγου έχει ως εξής:
"Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μία παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για την υγεία, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ). Κάθε χρόνο ο Π.Ο.Υ επιλέγει ένα διαφορετικό θέμα. Για το 2021 το θέμα είναι: «Οικοδόμηση ενός δικαιότερου, πιο υγιούς κόσμου». Στόχος κάθε φορά είναι η προαγωγή της υγείας στο σύνολο του πληθυσμού ανεξαιρέτως, ώστε να  ενισχυθεί ακόμα περισσότερο  ο δεσμός  για την αντιμετώπιση των απειλών της Δημόσιας Υγείας. Έτσι και σήμερα όλος ο πλανήτης αλλά και η χώρα μας ,τιμά την σημερινή μέρα  σε συνθήκες πανδημίας. Μία πανδημία που επέβαλλε τους δικούς της κανόνες  και εδραίωσε  την πεποίθηση ότι η διατήρηση της καλής υγείας αποτελεί αδιαμφισβήτητα το ύψιστο αγαθό.
Για τους παραπάνω λόγους, σήμερα περισσότερο από ποτέ ο εμβολιασμός έχει τον δικό του συμβολισμό και είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Αποτελεί το πιο έγκυρο εργαλείο για την αντιμετώπιση της νόσου COVID 19 μαζί φυσικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας και προφύλαξης. 
Καλούμαστε όλοι να δείξουμε  κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα προκειμένου να διασφαλίσουμε, την ποιότητα και την καλή υγεία τόσο για μας και τα παιδιά μας όσο  και για τις επόμενες γενιές. Για να είμαστε ασφαλείς πρέπει όλοι να είμαστε  και να αισθανόμαστε ασφαλείς.
Ας είναι η προτροπή για την σημερινή μέρα όλα τα παραπάνω και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί... Πολίτες και  Υγειονομικό Προσωπικό, που υπερβάλλει εαυτόν καθημερινώς, ο καθένας από την θέση του, να εξαλείψουμε τον κίνδυνο της πανδημίας χρησιμοποιώντας τα πιο απλά μέσα, την πρόληψη και την θεραπεία."
Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Σαν τον εμβολιασμό στο κέντρο υγείας Αριδαίας δεν έχει γιατί όλο διαμαρτυρόμαστε να λέμε και τα καλά. Έχει καλοσωρισμα χαμόγελο ευγένεια συντονισμός τάξη καιελαφρά χέρια μπράβο στα νέα τα παιδιά ίσως δώσουν άλλο πνεύμα στην υγεία ελπίζω και η δεύτερη δόση να είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διοικητής κόσμημα για το Νοσοκομείο μας. Όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια, απέκτησαν σάρκα και οστά μέσα σε λίγους μήνες. Άριστη αντιμετώπιση της λοίμωξης covid-19, άριστη διαχείριση έμψυχου δυναμικού και κυρίως νυχθημερόν παρουσία και ενδιαφέρον για όλα τα προβλήματα. Μπράβο κ. Λόγγο για ότι κανεις για τους πολίτες της Πέλλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δική μου εμπειρία πάντως για το νοσοκομείο που διοικεί ο εν λόγω κύριος δεν έχει καμία σχέση με τους επαίνους σας... ελπίζω να μην χρειαστεί να το διαπιστώσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικό μου σχόλιο κύριε/α 6:45 δεν είναι προσχηματικο, ούτε και λιβανιστήρι προς το πρόσωπο του Αν. Διοικητη. Είναι προϊόν πολλαπλών διαπιστώσεων όσον αφορά το πρόσωπο του ανεξάρτητα από τις παθογένειες που διακρίνουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας μας. Είναι μακραν ο καλυτερος Διοικητής που έχει περάσει από το δικό μας Νοσοκομείο, όταν κάποιοι άλλοι το είχαν καταντήσει ξεφραγο αμπέλι. Όταν κάποιοι άλλοι προσέρχονταν στις 12:00 και αποχωρούσαν στις 12:10. Όταν κάποιοι αλλοι ανέχονταν για μια δεκαετία και πλέον να υπολειτουργούν οι κλινικές, να στέλνουν τον πολίτη σε ιδιωτικά διαγνωστικά και να λείπουν υπηρεσιακά στελέχη από την θέση τους σε ώρα καθήκοντος. Οι ουρές έχουν πλεον τελειώσει, οι λουφοπαρκαδοροι εντός του αυλειου χώρου έχουν εκλείψει, το περιβάλλον είναι ποιο οικείο και φιλικό προς τον ασθενή, οι υπηρεσίες δουλεύουν δια ζώσης και όχι τηλεφωνικά. Θέλω επίσης με την ευκαιρία αυτή να εξαρω την προσφορά των γιατρων- νοσηλευτών και συνολικά όλων των στελεχων που εργάζονται ακατάπαυστα για εμάς, τους γονείς μας και τα παιδιά μας. Ίσως θα έπρεπε να έρθει μια τόσο δύσκολη περίοδος για να εκτιμήσουμε όλους αυτούς που μέχρι πρότινος μας άφηναν παγερά αδιάφορους. Και πάλι συγχαρητήρια κ. Λόγγο για την προσφορά σας προς όλους εμάς...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.